|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
Αγαπητε Giamil, θες να μας πεις τις εντυπωσεις σου απο το Michelin? ειμαι ετοιμος για αλλαγη αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τον τυπο....μιλαω για R1200 GS 2010. Θενξ Μ |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και απο εμένα. Πρώτο post όπως και πρώτη αλλαγή ελαστικών!
Ευχαριστώ τον Νίκο και το forum. Θα ήθελα επίσης την γνώμη σας, για τα Dunlop TR91 σε F650GS twin, με προτεραιότητα την κίνηση στο οδόστρωμα της Αθήνας. Ευχαριστώ ξανά |
|
|||
|
|||
Καλησπερα,
Ωρα για νεα λαστιχα....MICHELIN PILOT ROAD 3 που τα ειχα παλια στο TDM (Pilot Road 2) και ειχα μεινει ικανοποιημενος Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Νικολα, αφου τα παπαμου τρυπισαν και τα εχω μπαλωσει 2 φορες, καιρος για καινουργια....στελνω ΠΜ.
|
|
|||
|
|||
Νικο σου στελνω PM για καινουργια πατούμενα
|
|
|||
|
|||
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο
Αψογη εξυπηρετηση απο ολους στο καταστημα του Περιστερα Για τα michelin pilot 3 θα εχω αποψη σε κανα δυο βδομαδες .... |
|
|||
|
|||
μπηκαν τα καινουργια "παπουτσια "στην καλη μου σημερα ,αν και λιγο ετρεξα την κατασταση και για το Λεοντοκαρδο και για τον περιστερα ολα οκ ,ευχαριστω και τους δυο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
tourance exp ,ειμαι on-of τυπος !!
|
|
|||
|
|||
ΚΑλησπέρα, πρώτη αλλαγή ελαστικών για F800gs καμιά πρόταση έχουμε, Για Κρήτη ισχύει η ομαδική αγορά;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |