|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Λογικα θα εχουν γυρησει....αλλα πρεπει να κανουν μπανιο και να παρουν μια ανασα βρε παιδια!!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Kαλα κοματια θα ειναι...... χα χα χα χα χα χα........ Λεοντοκαρδε τη σε περιμενει τον Μαιο .......στα λεω εσενα να τα ακουω εγω χα χα χα χα χα
|
|
|||
|
|||
Γεια σας...
Όλα όμορφα..αλλά τελικά δεν βρήκαμε κ πολύ χρόνο για φωτό Θα τα πούμε κ αργότερα.. |
|
|||
|
|||
Λοιπόν παιδιά, ακόμα έχω ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά!!!!!!!!!!!!!!! Φωτό δεν μπορέσαμε εμείς να βγάλουμε (που χρόνος και μυαλό για τέτοια!!), όμως θα βάλουν σίγουρα στο site της motoadventures, οπότε θα τις πάρουμε και μεις.
Εντυπώσεις πολλές, καλές και πάνω από όλα σημαντικές. Οι δε εκπαιδευτές (Νίκος & Λάζαρος) απλά καταπληκτικοί!!! Τα συγχαρητήρια μου και στους Δύο, αλλά και σε όσους άλλους (που δεν γνωρίσαμε), εργάστηκαν για αυτό το σχολείο, που τιμά τον χώρο της μοτοσυκλέτας και πραγματικά διδάσκει, όχι μόνο τεχνική, αλλά πάνω από όλα ασφάλεια και σωστό οδηγικό πνεύμα. ΕΥΓΕ, καλή συνέχεια τους εύχομαι και πάντα επιτυχίες !!!!!!! Υ.Γ. Στην πρώτη ευκαιρία (ιδιάζουσα φύση εργασίας, γαρ) με βλέπω ξανά μέσα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 08-03-2009 at 23:31. Λόγος: Αλλαγή από ##### σε Λέξεις ... |
|
|||
|
|||
Βρέθηκα εκεί για κάποιον φίλο και τράβηξα λίγες φώτο με το κινητό....
Μάλλον το ευχαριστήθηκαν 1.jpg 2.jpg Και η βόλτα στο βουνό πολύ ωραία... Αλλά δεν ξέρω γιατί μου γύρισαν όλοι την πλάτη…. 3.jpg Last edited by Anax; 09-03-2009 at 00:24. |
|
|||
|
|||
Ναι, ναι έτσι είναι !!!!!!
Α, και κάτι που ξέχασα. Μην νομίζετε ότι επειδή ήμασταν στο Training μας έλειψε το καλό φαγητό!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Ναι φιλε εχεις δικο πολυ φαγητο και καλο!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μπραβο βρε φιλαρακια πολυ χαρηκα που περασατε καλα για γραψτε εντυπωσεις να μας προετοιμασε τε για τον Μαιο.......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Μια απο τις καλυτερες Πολεμικές Αεροπορίες του κόσμου Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!! | Black_Shadow | Ελλάδα | 32 | 10-09-2010 12:47 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
....για χαρα και απο μενα φιλαρακια! | ΙoannisPanagiotidis | Καλώς ήλθατε | 26 | 13-02-2009 02:02 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |