|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο φως άγνωστες καταθέσεις μαρτύρων για την υπόθε
Αντε να σας ανεβασω κ λιγο γιατι βλεπω οτι επεσε το ηθικο σας...
|
|
|||
|
|||
αυτα σας εδειξε σημερα ο ινστρουχορας???? αξιος ο μισθος του
δε σε πειραζει να την κλεψω κι εγω ε??? εντωμεταξυ η κατηχηση καλα κρατει Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 22ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ (ΦΩΤΟ-VIDEO) | 902.gr μια χαρα το φυτωριο δουλευει Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 22ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ (ΦΩΤΟ-VIDEO) | 902.gr ραδικια-αμοιβαδες 1-0 |
|
|||
|
|||
Κοιτα να δεις που λεει κ αλλα αστειακια....Ε ρε ανεξαντλητος ειναι ο γελωτοποιος τελικα,παρολο που μας αποχαιρετισε....
Ε ρε γλεντια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρε συ Χρήστο, το κάθε πρησμένο από τις ορμόνες κρέας, σαν τις τρελές αγελάδες ένα πράμα... τι περιμένεις να σου πει;; Θέλει και επιχειρήματα τρομάρα του!!!! Εν τω μεταξύ τώρα προωθούν την θεωρία πως στις εκλογές θα πάρουν 25%. Ίσως, λέει, να μην πάρουν αυτοδυναμία και να χρειαστεί να πάμε σε δεύτερο γύρο, οπότε τότε την έχουν σίγουρη την κυβέρνηση!!!!!!! Μιλάμε "Γνώθι σ' αυτόν" ακατάληπτο!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Άλλο ένα θέμα εξελίχθηκε σε υβρεολόγιο χωρίς λόγο …
|
|
|||
|
|||
1.Το υβρεολογιο καμμια φορα ειναι μεσα στην ζωη ευτυχως η δυστυχως...
2.Το "χωρις λογο", ειναι δικη σου αποψη, κατα την δικη μου εχω τους λογους μου κ απαντησα ετσι... Μπορει να μην αρεσει σε καποιους,ομως κ μενα δεν μου αρεσει το "αθωο" στυλακι ορισμενων,που κ καλα συμμετεχουν σε οποιαδηποτε συζητηση εδω μεσα με μοναδικο τους σκοπο να τα κανουν πουτ@να... Κ παιρνουν τις απαντησεις που τους αξιζουν!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...οφείλουν οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν πια, ότι εδώ οποιοσδήποτε δύναται να στρέψει και να βάλλει απροειδοποίητα !!! Last edited by vpentza; 13-12-2013 at 20:29. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υ.Γ.Το τελευταιο σκαλι,οπως κ η υπογα,εχουν την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑ...ΠΑΝΤΑ ομως... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
κοιτα αν τα παιρνεις για αστεια αυτα που γραφω (οχι αυτα που ΣΟΥ γραφω) θα ηθελα να με πληροφορησεις για να γελασω κι εγω ...παντως αν διαλεγα θα προτιμουσα το <<γελωτοποιος>> παρα το γελοιος Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
μεινε εκει οι κατσαριδες κανουν καλη παρεα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν εχεις την εντυπωση οτι με εκνευριζεις κανεις μεγαλο λαθος παντως...Σε λυπαμαι βαθυτατα...Συνεχισε μονος σου.- |
|
|