|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Adventure Training Level II την Κυριακή 22/4/1
Απόσπασμα:
Βλέπω πολλές συμμετοχές πάντα στο 1 και στο 2 λίγες. Κρίμα είναι ρε παιδιά, πραγματικά υπεραξίζει το μάθημα και η τιμή είναι εξαιρετική!! Έυχομαι ολόψυχα να περάσετε τέλεια πάνω και να μαζέψει και το 2 τις ίδιες και περισσότερες συμμετοχές!! |
|
|||
|
|||
δεν θα το σκεφτώ και πολυ......ενα τσιγαρο δρομος,,,,,
και θα με φορτωθείτε για λιγες μερες.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φέρε τις μουσικές σου μαζί και θα τα βρούμε!!! Σάββατο με Parov Stelar και enduro training επάνω, ω ρε γλέντια λέμε!!!! |
|
|||
|
|||
Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ
Ο Τάκης και ο Βασίλης σε τρελά κέφια!! Κάθε φορά και νεα "θεματολογία" για να κάνουν το μάθημα ολο και ποιο ενδιαφέρον!!! Να είστε καλά για την υπομονή σας!! Ευχαριστούμε πολύ. Μου άρεσε πολύ που γνώρισα νέους φίλους και είδα και τους "παλιούς"!! Ευχαριστώ για την παρέα!! Ολα τα λεφτά η τελευταία διαδρομή που "έβγαζε" στο κολπάκι... Εκει που είναι οι φωτογταφίες μου με τον Μπουδράκο μου...ΧΑΧΑΧΑΧΑ Οσο για τα σχόλεια περί group leader ...τα περίμενα χειρότερα ΧΑΧΑΧΑΧΑ πάλι καλά!!! Αντε και στο επόμενο ΙΙ .....μέχρι να έρθει το......ΙΙΙ Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον bogart περί συμμετοχών απο το Level 1 στο level 2...κρίμα... Να είσαστε όλοι καλά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομίζω τουλάχιστον ... Θα τους τρελάνουμε μου φαίνεται με τις παρεμβάσεις μας ... Απλά δεν έχουν εξοφλήσει και οριστικοποιήσει ακόμα τις συμμετοχές τους οι άνθρωποι ... Level II θα κάνουν αργότερα, στις παραλίες της Χαλκιδικής στο ηλιοβασίλεμα ... Θ' ανέβει λέει κι ο Danny |
|
|||
|
|||
Τρέλανε μας!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρεπει να κανουμε πρωτα το Ι ομως.. Οσο για το Βορειο Level II μαλλον θα ερθετε να το κανετε εσεις μαζι μας! Και οχι στις αμμουδες της Χαλκιδικης.. Στα στεναρικια του Νανάκου καλυτερα!! |
|
|||
|
|||
Ρε σεις, κανείς δεν τράβηξε κανα videακι ?...
Άλλες φωτογραφίες ?... Έστω, όχι τόσο καλλιτεχνικές σαν τις δικές μου ... |
|
|||
|
|||
Έχει τραβήξει ο Σταύρος βίντεο!
|
|
|||
|
|||
stagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum Adventure Training Level I την Κυριακή 18/3/12 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 60 | 20-03-2012 11:09 |
Απάντηση: GS Forum Adventure Training Level I την Κυριακή 18/3/12 | Vasilis | GS Forum - Road & Enduro Training | 0 | 10-03-2012 20:42 |
GS Forum Adventure Training Level I την Κυριακή 27/11/11 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 71 | 01-12-2011 17:12 |
GS Forum Adventure Training Level I την Κυριακή 23/10/11 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 108 | 09-11-2011 12:08 |