|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: και γ@μω τα λαδια....
Περίπου την ίδια, μέσα στα όρια του κατασκευαστή είμαι πάντα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ούτε Νες... ούτε φραπέ βλέπω... απλώς εγώ είμαι DOHC και η μικρότερη μετακίνησή μου από την ώρα που βάλω μπρος είναι 22km...
|
|
|||
|
|||
Να αλλαξεις το oring της ταπας
|
|
|||
|
|||
Εγω που χρησιμοποιω το ταπεινο Castrol GTX 20-50, γι'αυτο ο συνεπιβατης μου μυριζει λαδιλα?????
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Tα επομενα μου λαδια
Motorex - Oil of Switzerland - Motorcycle |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κι οταν λεω πριν εννοω απο την περιοδο που φοραγε Aral αγορασμενα απο την εδω επισημη αντιπροσωπεια και η οποια δεν τα φερνει πλεον. Με τα λαδια αυτα-της αντιπροσωπειας- εχω διανυσει 65000 χλμ με το 1150 και αλλα 60000 με το 1200. Απολυτα ικανοποιημενος και με μηδενικη καταναλωση ακομα και το καλοκαιρι(γεραματα). Αυτο το τετραλιτρο που με προβληματισε ποιοτικα το αγορασα απο γνωστο καταστημα εχει επανω πλεον και το σημα της πολυεθνικης που αγορασε το σημα της Aral αλλα δεν εχει τη κλασσικη γνωστη προδιαγραφη της VW 501 00. |
|
|||
|
|||
οσο για τα επομενα εγω ξαναγυριζω στην αγαπημενη μου μαρκα και σε ενα συγχρονο προιον της.
Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil | Bel-Ray Company, Inc |
|
|||
|
|||
Που πηγες για να σου τους μετρησουν; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καθε Ποτε να αλλαζω τα λαδια στο bmw r1100gs ?? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 10-04-2010 23:29 |
Γ...μω τα κινητα σας.! | stukas | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 18-01-2010 11:01 |
Η κρίση και τα αποτελέσματα... | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 3 | 25-10-2009 08:56 |
ATS και τέρμα τα «καπάκια»!!!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 21 | 07-08-2009 13:54 |
Ο Τοτός και τα χρήματα | kostas_366 | Ανέκδοτα | 12 | 20-01-2009 20:35 |