|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική ασφάλιση Μοτοσυκλέτας (κ όχι μόνον)
Εγώ παιδιά θα ήθελα να σας πω την αποψη μου για την ασφαλιση .
Ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται το θέμα ασφάλισης έχει δίκαιο Είμαι ασφαλιστής είκοσι πέντε χρόνια και εκείνο που έχω να προσθέσω αν μου επιτρέπετε είναι ότι στην καθημερινότητα μας ιατρό δεν χρειαζόμαστε δικηγόρο το ίδιο αλλά ασφαλιστή πρέπει να έχουμε για τη είναι ο μόνος άνθρωπος που θα τρέξει για εμάς στην δύσκολη στιγμή να μας εξυπηρέτηση και ιατρό να μας πρωτινή και δικηγόρο αλλά, και να κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να αποζημιωθούμε . Γιατί για τον ασφαλιστή ο πελάτης είναι ο εργοδότης του και πρέπει να τον προσέχει σαν τα μάτια του προκειμένου να είναι ικανοποιημένος και να συνεχίσει να πληρώνει την ασφάλεια του και εμείς να παίρνουμε την προμήθεια μας . Τελειώνοντας αν μου επιτρέπετε να εκφράσω την άποψη μου το θέμα ασφάλεια είναι προσωπική υπόθεση και όχι ομαδική |
|
|||
|
|||
Η έλλειψη κράνους από το θύμα το καθιστά συνυπεύθυνο σε περίπτωση ατυχήματος. Αυτό αναφέρει απόφαση του Αρείου Πάγου, περίληψη της οποίας δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος της έκδοσης «Επιθεώρηση Δικαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης». Διαβάστε την απόφαση…
ΑΠ 139/2009* Προεδρεύων: Γ. Πετράκης, Αντιπρόεδρος Εισηγητής: Α. Πολυζωγόπουλος, Αρεοπαγίτης Δικηγόροι: Αν. Νάκος, Ι. Μπιμπλής Αυτοκινητιστικό ατύχημα. Συνυπαιτιότητα (ΑΚ 300) διότι το θύμα δεν έφερε προστατευτικό κράνος. (Απόρριψη λόγου αναιρέσεως, κατά ΚΠολΔ 562). Φωτογραφίες, αποτελούν αποδεικτικό μέσο. ΣύμφωΗ έλλειψη κράνους από το θύμα το καθιστά συνυπεύθυνο σε περίπτωση ατυχήματος. Αυτό αναφέρει απόφαση του Αρείου Πάγου, περίληψη της οποίας δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος της έκδοσης «Επιθεώρηση Δικαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης». Διαβάστε την απόφαση… ΑΠ 139/2009* Προεδρεύων: Γ. Πετράκης, Αντιπρόεδρος Εισηγητής: Α. Πολυζωγόπουλος, Αρεοπαγίτης Δικηγόροι: Αν. Νάκος, Ι. Μπιμπλής Αυτοκινητιστικό ατύχημα. Συνυπαιτιότητα (ΑΚ 300) διότι το θύμα δεν έφερε προστατευτικό κράνος. (Απόρριψη λόγου αναιρέσεως, κατά ΚΠολΔ 562). Φωτογραφίες, αποτελούν αποδεικτικό μέσο. Σύμφωνα με το άρθρο 300 ΑΚ αν εκείνος που ζημιώθηκε συντέλεσε από δικό του πταίσμα στη ζημία ή την έκτασή της, το δικαστήριο μπορεί να μην επιδικάσει αποζημίωση ή να μειώσει το ποσό της. Το ίδιο ισχύει και όταν εκείνος που ζημιώθηκε παρέλειψε να αποτρέψει ή να περιορίσει τη ζημία.να με το άρθρο 300 ΑΚ αν εκείνος που ζημιώθηκε συντέλεσε από δικό του πταίσμα στη ζημία ή την έκτασή της, το δικαστήριο μπορεί να μην επιδικάσει αποζημίωση ή να μειώσει το ποσό της. Το ίδιο ισχύει και όταν εκείνος που ζημιώθηκε παρέλειψε να αποτρέψει ή να περιορίσει τη ζημία. |
|
|||
|
|||
Παιδιά συγνώμμη για το σπαμ, αλλά σήμερα πήρα τον ασφαλιστή μου (Αροτική)για να κάνω το 6μηνο συμβόλαιο για το 650, (το κυκλοφοράω από Απρίλη έως Οκτώβρη) και μου 'πεσαν τ' αφτιά! Ποσόν ασφαλίστρων για αστική ευθύνη μόνο, 120 ευρώ;;;; Πέρισυ σε μια 'οικονομική" (comercial - έκλεισε τώρα) έδινα 50! Έλεος. Μήπως κάτι δε πάει καλά;
Είδος πολυτέλειας έγινε η κατοχή, συντήρηση και κυκλοφορία μοτο. Και μετά ψάχνουμε τρόπους να βελτιώσουμε το κυκλοφοριακό ... |
|
|||
|
|||
δεν παει καλα το οτι οι οικονομικες ... εκλεισαν ...
Βαση νομου φιλε fuji και οδηγιων της πολυαγαπημενης ΕΕ ανεβηκαν τα ορια αστικης ευθυνης (500.000€) ειτε προκειται για αποζημιωση σε προσωπικες βλαβες τριτων και επιβαινοντων , ειτε για υλικες ζημιες τριτων . Αναμενουμε να ανεβουν και αλλο τα ορια προσωπικων βλαβων στο 1.000.000€. οταν μιλαμε για τετοιου ειδους αποζημιωσεις ... σιγουρα θα ζητηθει ασφαλιστρο αυξημενο ... αυτος ειναι ο λογος που στην αρχικη μου προσφορα , ειπα πως οι τιμες ισχυουν μεχρι και αρχες Ιανουαριου !!! Περαστικα μας ... |
|
|||
|
|||
Άρα θεωρείται "λογικό" ποσό το 120άρι για ένα 6μηνο;;;
|
|
|||
|
|||
καλο ..??? μονο καλο ???
|
|
|||
|
|||
Ώρε τι πάθαμε ....
Τε-σπα, αγάπες είν' αυτές, θα πλερώ ... |
|
||||
|
||||
....κουράγιο....... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο που πληρονεσ 50 ευρο ηταν αερασ κοπανιστοσ δεν ηταν ασφαλεια και πολλα πληροσεσ για αερα κοπανιστο. Είδος πολυτέλειας έγινε η κατοχή, συντήρηση και κυκλοφορία μοτο. Και μετά ψάχνουμε τρόπους να βελτιώσουμε το κυκλοφοριακό τα ασφαλιστρα φιλαρακο τα πληρωνουμε για αλουσ λογουσ και οχι την συντηρηση των δρομων αν ενοησ κατι τετοιο,επισησ τισ τιμεσ των αφαλιστικων εταιρειων τισ δημιουργουμε εμεισ οι ιδιοι οι πολιτεσ. |
|
|||
|
|||
Δεν λέω ότι πάνε σε συντήρηση δρόμων κλπ κλπ τα ασφάλιστρα. Εδώ δε πάνε για δρόμους αυτά που πρέπει ... πλάκα κάνουμε; Και τα όρια των αποζημιώσεων που ανεβαίνουν, σίγουρα δε θα τα καλύψουν οι ασφαλιστικές απ' τη τσέπη τους. Σε μας μετατοπίζεται το φορτίο. Εκείνες απλά στόχο έχουν το κέρδος.
Κι η διαπίστωση ότι η μοτο είναι είδος πολυτελείας, δε πάει μόνο στο ότι καλούμαι να τα χώσω για ένα αυξημένο (δικαιολογημένα ίσως) ασφάλιστρο, αλλά για απαράδεκτες τιμές και ΦΠΑ για απόκτηση μοτο, εξοπλισμού ασφαλείας, εργασίες - ανταλλακτικά συντήρησης, για τέλη κυκλοφορίας... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 27-12-2013 00:05 |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Διεθνές Σαλόνι Μοτοσυκλέτας και Scooter Παρισιού: Αναβλήθηκε για το 2010!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 5 | 12-06-2009 15:31 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |