|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εμένα μου πέταξε τα λάδια πάνω στις Ελβετικες Αλπεις μετα από 2,5 χρόνια και 30000 χλμ!
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Δημοπουλος στη BMW Ηρακλείου... Αν και εκτός εγγύησης μου την αντικατέστησαν χωρίς να δώσω φραγκο... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....
Σύντεκνε να κατέβω κ γώ στο νησί αν είναι να τη πάρω free!!!
|
|
|||
|
|||
όταν πήγα για το σέρβις στα 10000 στον έλεγχο μου είπαν οτι εχει δακρύσει, εγώ δεν ειχα καταλάβει κάτι.
Σε μια εβδομάδα μου την ειχαν αντικαταστησει και δεν την ειχαν εδω την έφεραν απο Γερμανια . θα συμφωνήσω οτι δεν ειναι ολοι οι αντιπρόσωποι δυνατοι και γιαυτο υπαρχουν διαφορετικές συμπεριφορές . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θοδωρα παιζει ρολο και η μηχανη .....!!!!
|
|
|||
|
|||
Τι εννοείς Θεολόγε; Τι ρόλο παίζει η μηχανή;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν αμφιβάλλω ότι το παιδί μπορεί να ειναι σπαθί αλλα οπως και να το κανεις ακούγεται τρελό αυτο που σου είπε.. Δηλαδή αν ήταν μπιελα θα έπρεπε να περιμένεις μέχρι να σου σπάσει τελείως και να ριμαξει τον κινητήρα η εσένα σε καμια στροφή;; Κι αν αποφασίσει η ανάρτηση να γίνει τραμπολίνο ξερνώντας τα λάδια σε στιγμή που δεν πρέπει -χτυπα ξύλο- μετα απο ποιον θα ζητήσεις τα ρέστα και που θα βρεις το δίκιο σου ;; Αδερφέ ελπίζω να μη γίνει τίποτα απο αυτά κι όλα να πανε καλα καλή υπομονή....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
θοδωρη αυτη ειναι η μηχανη του αλλου Θοδωρη απο την πατρα..... Η μηχανη αυτη κυκλοφορει πολυ λιγο καιρο....... πιστευω δεν θα θελανε με τπτ να σπιλωθει το ονομα της για καποια ζημια. οχι οτι θα ειθελε και για το gs αλλα το gs τον εχει κανει το κυκλο του σε τετοιου ειδους προβληματα..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW και σπασμενο μοτερ....... | Dimitrism | Τεχνικά θέματα διάφορα | 114 | 14-03-2011 10:31 |
Πως μπορεί να εκφραστεί ο ΄΄Κανένας΄΄ τον δημοσκοπήσεων; | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 23-10-2010 15:17 |
Επιδιορθωση Σπασμενων Πλαστικων | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 20-08-2010 12:23 |
Ενας αγανακτησμενος πολιτης. | georgekostas | Διάφορα | 57 | 30-12-2009 23:36 |
Μεθυσμενος | wolferin | Ανέκδοτα | 13 | 11-04-2009 22:52 |