|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τρέμουλο με Metzeler Tourance
Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω.....Αυτο που ξερω μετα απο 15χρονια πανω σε διαφορα μιχανακια και με αρκετα χλμ σε ελλαδα και αξωτερικο......... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός.....αλλά ό,τι δεν έχει λογική εξήγηση, εμένα μου φαίνεται περίεργο.... |
|
|||
|
|||
λογικα δεν θα εχεις διαφορα και ειδικα πανω απο 140
|
|
|||
|
|||
και αν δεν έχει φτιαχτεί δηλαδή γιατί ρισκάρουν να σου λένε αηδίες;
αφού σε 30 λεπτάκια θα έχεις μάθει αν λένε αλήθεια και θα τους το πας πίσω... |
|
|||
|
|||
Υπομονη παιδες ως το βραδυ.....Παντος θελω να ξερετε ολοι εδω μεσα οτι αν ειχα χτυπισει εστω και λιγο την ζαντα μου με τα ΝΕΑ λαστιχα επανω θα ειχα το θαρρος να το πω......Τα λεμε παλι μετα τις 20:30 που θα παω βολτα την μιχανη
|
|
|||
|
|||
Αυριο πάω από το μαγαζί για έλεγχο...σήμερα είναι full...το πρωί που πέρασα είχε έξω 2-3 gs με τα ίδια λάστιχα.και μάλλον για τον ίδιο λόγο....είδομεν...
|
|
|||
|
|||
στατιστικά, εσύ είσαι αυτός που συγκεντρώνεις τις λιγότερες πιθανότητες να μας έχεις πει ανακρίβειες.....
|
|
|||
|
|||
Το γκρι παντος ηταν το δικο μου
|
|
|||
|
|||
ο έλεγχος που αποδεικνύει το ελάττωμα, ποιός είναι ???
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |