|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λάδια κινητήρα...
Απόσπασμα:
όποιος ενοχλείται αντιδρά και εγώ βλέπω ότι εσύ το senior member είσαι αυτός που αντιδρά. Κανείς administrator ή moderator δεν ενοχλείται, σε όποια τέτοια περίπτωση έχω ανοικτή επικοινωνία και συνεννοούμαι... Κόμπλεξ προφανώς έχεις εσύ που πετάγεσαι από το πουθενά ανάμεσα σε ανταλλαγή απόψεων άλλων και τους πηδάς τη κουβέντα...παραδείγματα ??? δεκάδες... το αν θα φάω μπουγάτσα ή θα πηγαίνω εκδρομές είναι δική μου υπόθεση και των φίλων μου και απορώ γιατί αναφέρεσαι σε αυτό, μάλλον κάποιο λόγο θα έχεις και δεν θα σου πω την εκτίμησή μου διότι θα σε εκθέσω... οι απειλές του τύπου "και προσεξε καλα..." δεν ξέρω ποιός σου δίνει το δικαίωμα να τις ξεστομίζεις, να τις κρατήσεις όμως για τα γερόντια που έρχονται και σου αφήνουν το βιβλιάριό τους στο φαρμακείο. Αυτά δεν αντιδρούν λόγω ηλικίας εγώ όμως ακόμα μπορώ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εκτός των άλλων που αφιδώς μου προσάπτουν, είμαι και Ολυμπιακός και σήμερα θα είμαι εντός γηπέδου για το ματς με τον Ηρακλή.... |
|
|||
|
|||
Δε νομίζεται όλοι ότι το παρακάνατε;!
Παρακαλώ να συνεχίσετε τις προσβολές επί προσωπικού κι επί επαγγελματικού κατ'ιδίαν! Μποuρδέλο έγινε εδώ μέσα! Κι έχει και πλάκα ο ένας να κατηγορεί τον άλλο για σπαμάρισμα, όλοι το κάνουμε, εδώ όμως ξεφτιλίστηκε τελείως το θέμα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο που δεν ανεχομαι ειναι να θιγεις την επαγγελματικη μου υποληψη! γι αυτο αν δεν εχεις αποδειξη για κατι να παρεις πισω τις τελευταιες κουβεντες που ξεστομισες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μου κάνει πάντως εντύπωση που δεν ζητάς αποδείξεις για τις ..πρώτες κουβέντες αλλά μόνο για τις τελευταίες.... και για να ενισχύσω την άποψή μου ότι δεν διαβάζεις πάντα σωστά τα post... η τελευταία κουβέντα του κειμένου μου είναι ότι μπορώ και αντιδρώ, και μάλλον δεν θες αποδείξεις, εκτιμώ ότι μάλλον η προηγούμενη αυτής σε πείραξε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οι πρωτες κουβεντες αναφερονται σε απλες αποψεις ενω οι τελευταιες ειναι βαριες κατηγοριες... ΕΠΙΜΕΝΩ αν δεν εχεις κατι να αποδειξεις να τις παρεις πισω.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν φυγοδικώ, αλλά πρέπει για σήμερα να σε αφήσω, θα είμαι εκτός μέχρι αργά λόγω Ολυμπιακού το μόνο μάλλον πράγμα που έχουμε κοινό... Καλή συνέχεια, και sorry από τους admins που κατανάλωσα τόσα kbs χωρητικότητας για χαζοκόντρες αλλά και από όσους έχασαν το χρόνο τους διαβάζοντας με... |
|
|||
|
|||
τετοιοι ειστε οι ολυμπιακοι......
με την μουρμουρα σας....θα σας κανει ενα κλυσμα ο ΗΡΑΚΛΗΣ,απο το καραισκακη μεχρι την θεσσαλονικη... |
|
|||
|
|||
ελπίζω μόνο να μην έχει ο ΗΡΑ μαζί του το ρόπαλο ..... δεν αντέχω σήμερα άλλο ξύλο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1150GS - Λάδια στο φίλτρο αέρα | alekni | Τεχνικά θέματα διάφορα | 32 | 29-05-2010 21:57 |
Λάδια από κινητήρα | katsanakis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 13-04-2010 00:03 |
Καθαρισμός κινητήρα | cm246 | Φροντίδα | 8 | 29-11-2009 00:57 |
Ανατομία ενός κινητήρα... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( no2 ) | Hondakias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 30-07-2009 11:40 |
Λάδια | kifinas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 14-03-2009 11:59 |