|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πανίβλακας, μουράτος, τζιπάτος, Cayenne-άτος με έκλεισε
περαστικα ρε γαμπρε!!να μην σου ξανασυμβει
|
|
|||
|
|||
Να ´σαι καλά ρε κουνιαδάκι...
|
|
|||
|
|||
Φιλαράκια... δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω !!!
Τέτοιο ενδιαφέρον...!!! Τι να πω??? Ειλικρινά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας !!! |
|
|||
|
|||
αμαν βρε κωστη τωρα το διαβασα περαστικα να ειναι ολα.
|
|
|||
|
|||
Να ´σαι καλά ρε Γιώργη !!! |
|
|||
|
|||
εσύ τι στοιχεία του έχεις;
έτσι για να τα έχουμε και εμείς λέμε τώρα... |
|
|||
|
|||
Κωστή το μόνο που ίσως σε "σώσει" είναι η καταγραφή του συμβάντος από την τροχαία. Το θέμα ότι δεν "τήρησε" τον όρκο του, είναι ο λόγος σου ενάντια στο λόγο του.
Πριν χρόνια στη Βουλιαγμένης, βράδυ με βροχή, ήθελα να στρίψω αριστερά στην Αργυρούπολη. Εκεί ο δρόμος έχει δύο λωρίδες για τη στροφή. Μπροστά και δεξιά κινείται κλούβα. Ενώ έχω σχεδόν φτάσει στο φανάρι που είναι πράσινο, ο τύπος κλείνει απότομα την πορεία του και τον χτυπάω πίσω κι αριστερά. Ενώ ο πιτσιρικάς δέχεται το σφάλμα του, την επόμενη μέρα που τηλεφωνώ για να συνεννοηθούμε για τη δήλωση βγαίνει το αφεντικό του και λέει ότι φταίω εγώ καινα του κάνω δήλωση. Εννοείται πως πλήρωσα το φανάρι και τον προφυλακτήρα μου. Γι'αυτό πάντα καλούμε την τροχαία. Σου εύχομαι να τελειώσει το θέμα με τον καλύτερο για σένα τρόπο. Οσον αφορά τους γιατρούς, από παλιά όποτε έβλεπα ιατρικό σήμα σε αυτοκίνητο την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια εγώ είμαι εξαίρεση |
|
|||
|
|||
Τα έχουμε ξαναπεί και σε άλλο νήμα.
Πρώτ' απ' όλα, ψάχνουμε για μάρτυρες! Αμέσως μετά, καλούμε τον ασφαλιστή μας και τον συμβουλευόμαστε! Φωτό αν μπορούμε βγάζουμε και μετά καλούμε την τροχαία, που αν δεν επικαλεστούμε τραυματισμό, θα έρθει του Αγίου .... και ο συνεμπλεκόμενος πιθανότατα θα έχει ήδη φύγει... Επιμένω δια ροπάλου στην συμβουλή από τον ασφαλιστή μας!!! Ακόμη και φιλικό να κάνουμε, ο πραγματογνώμονας του φιλικού, μπορεί να καταγράψει π#π#ριές και μετά να ψαχνόμαστε... . |
|
|||
|
|||
Κωστη ταχεια αναρρωση σε εσενα και στην μηχανη
Θελει εγρηγορση και προσοχη η μετακινηση απο ολους μας γιατι οι συνθηκες βαινουν συνεχως επιδεινουμενες (κινηση,βλακεια,ανευθυνοτητα,αδιαφορια) |
|
|||
|
|||
Ποτέ ξανά Κώστα,
πάντα την Τροχαία! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Dασκάλα έκλεισε τα στόματα μαθητών | Hekima | Επικαιρότητα | 41 | 10-06-2011 16:51 |
Revit Cayenne Pro | babis 21 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 22-03-2011 15:24 |
Revit Cayenne Pro | emix | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 09-06-2010 12:13 |
Revit Cayenne Pro | κουτσαφτης βασιλης | Ζήτηση | 12 | 19-01-2010 09:01 |
REVIT CAYENNE | dim1150gsa | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 15 | 03-01-2010 05:29 |