|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009)
Και μερικες φωτο...
|
|
|||
|
|||
και για να μη ξεχναμε ποιος ηταν διπλα μας....
|
|
|||
|
|||
ΕΝΑ μεγαλο Μπραβο!!!! σε ολους σας! Δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω! Την επομενη φορα ομως...
|
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδια. Απ οτι βλεπω απο τις φωτογραφιες εγινε πολυ καλη προετοιμασια και στησιμο του περιπτερου.
|
|
||||
|
||||
Εκτός απ' τα εκθέματα,
υπήρχε - σε ειδικό χώρο - ένα εντυπωσιακό Show, από τον διεθνή Showman Mókus ... .
|
||||
|
||||
...αυτά που είδαμε στην έκθεση,
ήταν ασυγκρίτως πιο ενδιαφέροντα από τα βιντεάκια .... .
|
|||
|
|||
Ενα μεγάλο μπράβο παιδιά!Λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να έρθω.και πάλι μπραβο!
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν παιδιά.Εγώ ήρθα στην έκθεση.Μηχανάκια πολλά αλλά αντιπροσοπία καμία.Δεν κατάλαβα δηλαδή.Τόσο πολύ έχουν ανεβει οι πωλήσεις και δεν θελουν αλλους πελάτες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το περίπτερο του φόρουμ πολύ καλο με παρα πολύκόσμο!!!!!!!!!!Γνώρισα τον Κο Στράτο syan και τον wolfarin(δεν θυμάμαι το όνομα του παιδιού). του χρόνου ακόμα καλύτερα με 20 μηχανακια ..... |
|
|||
|
|||
Νομίζω οτι τα λόγια είναι περιττά!!!Τα Συγχαρητήρια μας σε όλους!Μπράβο στα παιδιά!Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω!Να είσαστε σίγουροι όμως,οτι στην επόμενη διοργάνωση τέτοιου είδους,θα είμαι ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Αυτό μου είχε ξεφύγει !!!!!!!!
Καινούριο Νικολάκη καινούριο ????? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS forum "αναβαθμίζεται" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 16 | 14-05-2009 02:51 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 16:19 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 15 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 17-04-2009 03:28 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 8 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 11-04-2009 18:47 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 1 Απριλίου | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 04-04-2009 20:55 |