|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...και αρχισε η μεταμορφωση!
Απόσπασμα:
χαιρομαι φιλαρακι μου και οπως ειπαμε εεεε. Τωρα για τους varkanteristes τι να πω αστους να βραζουν στο ζουμι τους.......!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να τη χαίρεσαι, πολύ όμορφη.
Πες μου λίγο, γιατί με ενδιαφέρει. Πώς είναι οι σέλες του adv σε σχέση με τις original? Πολύ πιο ψηλές? Σκέφτομαι και εγώ την αλλαγή, αλλά δεν είμαι και πρώτο μπόι...Επίσης οι ζάντες, τις πήρες μεταχειρισμένες; και πόσο; |
|
|||
|
|||
Να σε καλα ευχαριστω!
Oι σελες ειναι μια χαρα....λιγο διαφορετικες μια και δεν εχουν το κοψιμο αλλα σε υψος δεν μου κανουν διαφορα... οι ζαντες μεταχειρισμενες εννοειτε! (1200 η μια καινουργια!) Το θεμα ειναι οτι πισω βρισκεις...μπροστα ομως δυσκολα! |
|
|||
|
|||
Κούκλα να τη χαρείς όσο τίποτα άλλο και πάντα όρθιος με άπειρα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να σαι καλα φιλε μου!
Ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑ!!!Να την χαιρεσαι! Να βαλω και μια ακομα φυτιλια;...... Για σκεψου πώς θα φαινεται πανω!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να σαι καλα! Μπορει να με πεις και παραξενο...αλλα επειδη με χαλαει το κιτρινο στην Leovince.... σκεφτομουνα την Scorpion σε carbon που ειναι και στα χρωματα μου Η μονη βλακεια..ειναι οτι στο e-bay αναγραφουν "only for motorcycles without panniers"....εστειλα mail στη Scorpion και οι αθεοφοβοι μου απαντησανε... """"Yiannis, Our exhaust was developed on a bike without panniers so unfortunately it won’t fit to a bike with panniers. The website below is for our Greek distributor. www.vassalos.gr Regards Martin Lomas Scorpion Exhausts 01773 744123 martin.lomas@scorpion-exhausts.com www.scorpion-exhausts.com """"" και λεω ενταξει δεν παιζει....ειναι αλλου γι αλλου οι ανθρωποι! γενικα ομως ψαχνοντας και διαβαζοντας εχω απογοητευτει διοτι συνειδητοποιω οτι τελικο=μονο βρουμ βρουμ και τιποτα αλλο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με καθάρισε !!! | ckk | Κράνη | 9 | 21-05-2011 13:14 |
Ετσι αρχισε ο καυγας 2! | paschalis | Ανέκδοτα | 13 | 21-03-2011 23:44 |
Ολόκληρες πόλεις μετατόπισε σε δευτερόλεπτα ο | gsmaniac | Κόσμος | 2 | 09-03-2010 22:25 |
Του γύρισε η γλώσσα από χτύπημα | gemara | Διάφορα | 21 | 18-02-2010 23:00 |
Πόσο λέει ότι στοίχισε ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 06-12-2009 21:18 |