|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
Κοίτα, απ' ότι είδα στις φωτό κ διάβασα στο net, η BMW έχει αλλάξει τελείως την φολοσοφία της "απλότητας" στα μηχανάκια. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω κ στη σχεδίαση έχει συμπεριλάβει όλα τα "παράπονα" κ προτάσεις αναβατών από τη Γερμανία.
Τα μορτισέρ είναιο σίγουρα τελειοποιημένα κ πληρέστερα. Με το θέμα "εισόδου στις στροφές" το έχουν επισημάνει πολλοί αναβάτες, έχουν κάνει ψιλοαλλαγές στο μπροστινό paraveler κ έχουν μεγαλώσει το φάρδος των ελαστικών για γρηγορότερη κορώνα. Για την ιπποδύναμη, το κόβω να ανεβάζει πάνω από 8000 στροφες κ να συνεχίζει η ωφέλιμη ισχύς για να πιάσει τα 110 πραγματικά άλογα στον στρόφαλο. Για τροχό θα δείξουν οι δυναμομετρήσεις. Τα 110 του αερόψυκτου είναι καθαρά μύθος. |
|
|||
|
|||
Είναι καθαρά τα χρώματα της ohlins, φαίνεται ότι η BMW συνεργάστηκε με πολλούς οίκους για την ολοκληρωσή του σε όλους τους τομείς.
Διάβαζα κάτι τέτοιο κ περίμενα ένα έκτρωμα, αλλά αυτό είναι το τέλειο πάντρεμα απαιτήσεων των προηγούμενων αναβατών GS με όλες τις καλές εταιρίες after market + κρατώντας τον χαρακτήρα BMW. Last edited by JohnGS1100; 02-10-2012 at 13:49. |
|
|||
|
|||
και εγώ μόνο εκεί έχω εστιάσει/ενθουσιαστεί.......προς το παρόν
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Όποιος δεν πήγε να δει τις HD photos του motocyclismo να πάει να τις δει. Εγώ θα χαθώ λίγο... έχω... μελέτη.
Δεν ξέρω που έχεις δει το μύθο που λες John αλλά σε 2012 (όχι το δικό μου είναι του 2007), έχω δει σε δυναμόμετρο τροχό ~98. Οπότε τα 110 στο στρόφαλο (ή πολύ κοντά) δεν μου κάνουν εντύπωση. Τώρα δεν ξέρω τι ξέρεις και που βασίζεις τη διαφωνία σου με βασικά... όλους τους άλλους. |
|
|||
|
|||
ο προβολέας είδατε τί γράφει ???
"BMW led" καιρός ήταν να το δούμε στη πράξη...... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό που είδες σε dyno για 98 ίππους υπολόγιζε -5, δηλ. 93 ίππους κ 100 στο στρόφαλο που είναι όπως είπα το όριο για αερόψυκτο boxer. Μετά απλά σπάει. Προσθέτοντας την υδρόψυξη κ ανεβάζοντας ρυθμό περιστροφής, στην πιο αισιόδοξη πρόβλεψη, πάμε στα 108-110 στις 8.500 στροφές. 125 στις 7750 δεν είναι εφικτά ούτε σε τετρακύλινδρο, θα χρειαζόταν 1100 κυβικά και 9.000 στροφες τουλάχιστον, υπάρχουν κάτι τέτοια γιαπωνέζικα. |
|
|||
|
|||
Ανεβηκε και στο επισημο site BMW Motorrad International
|
|
|||
|
|||