|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΛΠΕΙΣ & Βαλκάνια Υπό Ιδανικές Συνθήκες!
Τρελό αγόρι τι να πω τώρα.. απλά αυτοσχεδιάζεις σαν γνήσιος Jazz μουσικός και οι ταξιδιωτικές σου νότες σκέτη απόλαυση. Να είστε καλά, και πάλι μας μαγέψατε…
|
|
|||
|
|||
Τρελό αγόρι τι να πω εγώ! Που μου έτρεχες στις Ρωσίες! Περιμένω πως και πως να σε δω να μάθω όλες τις λεπτομέρειες
|
|
|||
|
|||
μπραβο ρε τρελο αγορι!!παντα τετοια!!εμενα η δικια μου δυο φωτο εν κινησει και αυτο μετα απο καντηλια και απειλες οτι θα την αφηνα στην πινδο με τις αρκουδες!!
|
|
|||
|
|||
μπραβο Στρατο,
το "ρουφηξα" στην κυριολεξια, απιθανο ταξιδιωτικο, νασασται παντα καλα και να πατε συντομα και αλλο ταξιδι |
|
|||
|
|||
Μπράβο στη παρέα για το όμορφο ταξίδι της .
|
|
|||
|
|||
Στράτο μπράβο φιλαράκι!!! Δεν αφήσατε πάσο για πάσο!!! φανταστικό ταξίδι.....!!!
Μαρέσει να γράφω στο τέλος αφού ΄δω ότι όλα είναι καλά και να μην χαλάω τον οίστρο του συγγραφέα!!!!!! Νομίζω κάνατε τα πιο όμορφα χιλιόμετρα των άλπεων και τα πάσα που περάσατε απίστευτα....αν και τα περισσότερα τα έχω περάσει...τώρα αν μου πείς να φύγουμε την έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη!!! Πολλά μπράβο στις 3 γυναίκες της παρέας που ακολουθούνε απο ότι φαίνεται!!!! Καθώς και στους οδηγούς Στράτο-Γιώργο-Παντελή!!!! Respect φιλαράκια!!!!! υγ.Παντελή sorry φιλαράκι γέλασα με την πτώση πολύ( ο άλλος ο κάφρος έφταιγε) μην μασάς απο τέτοιες εγώ πολλές!!!!! |
|
|||
|
|||
Να σε καλά ρε Νίκο, εσύ φίλε ξέρεις από πρώτο χέρι την ομορφιά εκεί των Άλπεων . Όπως το είπες, κι εγώ αν μπορούσα τώρα, θα ξαναπήγαινα, τώρα, με μεγάλη μου χαρά. Ετοιμάζω το μέρος των 'Άλπεων που δεν πρόλαβα φέτος (Mont blanc - αυστριακές), για του χρόνου
|
|
|||
|
|||
Ευχομαι πάντα τα ταξίδια σου να τα απολαμβάνεις εσύ και η παρέα σου, διπλά από ότι τα φαντάζεσαι και εύχεσαι......
Σύντομα (εντός εβδομάδας) θα συπληρώσω την φετινή gsforumiada στις Άλπεις και στις πέριξ περιοχές και στο τέλος όλοι μαζί θα εκδόσουμε τον σουπερ άτλαντα της κεντρικης ευρώπης και των βαλακανίων Εύχομαι πάλι τα καλύτερα ταξίδια να σε περιμένουν..... |
|
|||
|
|||
ΦΙΛΕ ITALE ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΑ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ!!
|
|
|||
|
|||
STRATO ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΛΟ TOUR ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
|
Tags |
αλπεις, άλπεις, βαλκανια, βαλκάνια |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Είναι η Μακεδονία Ελληνική; | ckalfas | Ελλάδα | 12 | 16-02-2011 16:20 |
16 Ιουνίου, είναι η ιαπωνική Ημέρα των Ωκεανών. | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 16-06-2010 13:23 |
Εκεί που οδηγούσα ξαφνικά... | frits | Διάφορα | 2 | 15-03-2010 23:52 |
Eίναι η Μακεδονία Ελληνική ή όχι ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 16-11-2009 14:54 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 10-04-2009 00:27 |