|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Αφού ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου τα καλύτερα, ας συνεχίσω με μικρή δόση χιούμορ
Ένας ταξιτζής παίρνει νυχτιάτικα έναν τύφλα μεθυσμένο στο ταξί του. Μόλις κάθισε στο μπροστινό κάθισμα τον πήρε ο ύπνος, μετά από λίγη διαδρομή ο ταξιτζής βλέπει μια καλλίγραμμη γυναίκα με μίνι να περιμένει ταξί και αποφασίζει να την πάρει, εφόσον ο άλλος ήταν μεθυσμένος και δεν έπαιρνε χαμπάρι τίποτα. Μπαίνει λοιπόν η γυναίκα και κάθετε στο πίσω κάθισμα. Μετά από λίγο ο ταξιτζής κοιτάζει στον καθρέφτη και βλέπει την γυναίκα να κάθετε με ανοιχτά τα πόδια και να μην φοράει βρακί! Αμέσως σκέφτεται ότι αυτό πρέπει να το δει και ο μεθυσμένος πελάτης του! Αρχίζει να τον σκουντάει για να τον ξυπνήσει και να του λέει: κοίτα στον καθρέφτη, κοίτα στον καθρέφτη... κοιτάζει τελικά στον καθρέπτη και φωνάζει τρομαγμένος: "Πω ρε μάνα μου, σαν μ**νί φαίνομαι!" |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Ο φίλος μας ο Γιώργος, κάνει και εξυπηρετήσεις ...
Πήγε εκείνος στον Γέρακα και μου έφερε τις Ζελατίνες από το Piaggio X9, που "γυάλισε" ο άλλος φίλος Γιώργος (gepol) Τους ευχαριστώ και τους δύο Γιώργηδες ... Τον ένα για την μεταφορά κ τον άλλον για τα γυαλίσματα ... Γιώργη καλά χιλιόμετρα στην αυτοκινητάρα σου και καλά κουράγια σε σένα, για την ολοήμερη δουλειά σου ... .
|
|||
|
|||
Aυτό με το γυάλισμα ζελατινών τι ακριβώς είναι;;;
Ενδιαφέρον ακούγεται, γίνεται και σε ζελατίνα φαίρινγκ; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δωσε κανενα νεο βρε Γιωργο...
πως τα πας...??? ειναι οπως περιμενες...??? ευκολοτερα...??? δυσκολοτερα...??? οπως και να εχει...καλα χιλιομετρα...!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα περιμένουμε την επόμενη απεργία για να τον απολαύσουμε. Καλές δουλειές και πάλι, φίλε μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπως τα λεει ο Νικος πιο πάνω................ 90ε εξοδα ημερησιως και 120-150 εισπραξη ημερας (30-60 κερδος) με ημερησιως 14 ωρες (07:00-09:00) καθαρο οδηγημα και 250κμ μεσα στο κεντρο της αθηνας..................... Στην επομενη απεργια οπως λες κι εσυ.............δεν υπαρχουν κουραγια για τις αλλες ημερες............. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||