|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσωρινή απαγόρευση του κυνηγίου σε όλη την Ελλάδ
Απόσπασμα:
Και σε εμένα έχει κάτσει σε καρτέρι να περιμένουμε χοίρο και να μου βγει αρκούδα με δύο μικρά... ρίξαμε τρεις στον αέρα, η αρκούδα με τα μικρά της κατηφορίσανε τρομαγμένα και εμείς αλλάξαμε πλαγιά. Τόσο απλά. Ακόμα και το άλλοθι της άμυνας του αλήτη καταρίπτεται γιατί ο τύπος έφαγε και το μικρό, όχι μόνο την επικίνδυνη μάνα του...εσύ πρέπει να είσαι παρόν για να δεις ότι έχω δίκιο σ'αυτό;;; Έλα ρε άνετε, για πές, πού ακριβώς δε μπορώ να συμμετέχω;; Πιό πάνω έγραψα ότι και εγώ κυνηγάω και δεν είμαι σε καμία περίπτωση υπέρ της οριζοντιοποίησης των πάντων. |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά χαλαρώστε Χριστουγεννιάτικα, 8 ανθρώποι είμαστε όλοι κι όλοι σε ένα ολόκληρο φόρουμ που παρακολουθούμε το θέμα... δεν πάμε σε καμμιά ταβέρνα να τα πούμε καλύτερα;;
Άλλωστε ζωχούς μόνο στην ταβέρνα βρίσκεις πια!!!... και δεν κινδυνεύεις και απ τις αρκούδες! Last edited by Carduelis; 19-12-2013 at 18:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ε, έτσι είμαστε στην οικογένεια... τα προσέχουμε τα πουλιά μας!!! Βλασταράκια τα ταΐζουμε, όχι παλιόριζες... άσε τον γιατρό να μας κακολογεί!!!!!! |
|
|||
|
|||
Σήμερα!!?????!!??!!?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
[quote=vpentza;984322] Δεν μπορώ να ευχηθώ κακό για τον οποιοδήποτε, δεν είναι της "παιδείας μου".....πιστεύω όμως ότι αν υπάρχει άνθρωπος που έκανε τέτοια πράγματα για χαβαλέ, με κάποιο τρόπο θα τιμωρηθεί.....[quote] Απόσπασμα:
Χαλάρωσε..... Last edited by diomiles; 19-12-2013 at 19:05. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χάθηκε το ραδίκι; το σπανάκι; το λάχανο;; Και μετά περιμένεις νάχει κίνητρο το πουλί να κελαιδήσει!!!!! Τι θα κερδίσει μετά; ....σταμναγκάθι ή σπαθόχορτο;; |
|
|||
|
|||
Υπάρχουν και άλλα χόρτα να βάλετε στα κανάρια σας......και μετα θα κελαιδάνε σε ρυθμούς ρέγκε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Α να χαθείς παλιοχαρακτήρα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια χαρά σηκώνουν τον τόπο και τα κανάρια και η καρδερίνα!!!! Τα άλλα χόρτα προκαλούν διάρροιες. Στο θέμα της ταβέρνας... παίζει τίποτα για σήμερα;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα ξεκίνησα εντατικά καρότο να συμβαδίζω με τις δημοσκοπήσεις! ΥΓ: σήμερα βγάζω τα λεφτά που θα φάω στην ταβέρνα Last edited by Carduelis; 19-12-2013 at 19:13. |
|
|