|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp!
Απόσπασμα:
Κώστα καλησπέρα! Ψιλόβροχο, κ 12-15 βαθμούς Κελσίου. Αύριο φτιάχνει ο καιρός! Jefe |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Θανάση περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια ...
Καλό δρόμο.. |
|
|||
|
|||
καλη συνεχεια Θανο!!!!!
|
|
|||
|
|||
καλη συνέχεια παιδια μέχρι στιγμής όλα στο πρόγραμμα πανε καλά βλέπω.
|
|
|||
|
|||
Μόλις φτάσαμε στο ηλιόλουστο-πράσινο Όσλο φίλοι μου! Λεπτομέρειες αργότερα. Πρώτα μπανάκι κ έξοδο! Το καλό είναι ότι το ξενοδοχείο είναι μές το κέντρο.
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλησπερα θαναση και βανα....χιλιομετροφαγοι
|
|
|||
|
|||
Θανάση, έχω καλό φίλο μοτοσυκλετιστή στο Όσλο, ο οποίος κάνει συχνά τα καλοκαίρια το Όσλο - Τρόνταιμ (μαζί παλιά το Όσλο - Τρόμσο). Εάν χρειαστείς οτιδήποτε, πληροφορία ή βοήθεια, τον έχω ενημερώσει και είναι διαθέσιμος.
Καλή σας βόλτα και διασκέδαση στο όμορφο Όσλο. p.s. Απο δω και πέρα βόρεια θα δείτε φύση απίστευτου κάλλους...! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλησπέρα Μιχάλη! Μέχρι στιγμής, δεν μπορώ να πώ ότι με έχει ξετρελλάνει το Όσλο. Ο φίλος σου είναι Έλληνας, ή ....... Οσλιώτης ? Άν θέλεις, γράψε μου με π.μ. το τηλέφωνό του, για να πιούμε ένα καφεδάκι κ να τα πούμε! Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Μιχάλη! Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 09:47 |
Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 13:21 |
Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 11:57 |
Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 22:35 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 01:57 |