|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Απόσπασμα:
Αν και στην δική μας περίπτωση... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 EOD-K9 1 Levados 1 ramiod 1 33 7 Ακόμα Χρειαζόμαστε |
|
|||
|
|||
και ενα για μενα για καβα, (αχρειαστο να μεινει)
|
|
|||
|
|||
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 EOD-K9 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 34 6 Ακόμα Χρειαζόμαστε Ξέρω ότι θέλει αλλα πνίγεται......! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδιά.
Εχθές στον καφέ, μάλλον καλύτερα στο φαγητό είχα φέρει μαζί μου ένα καινούριο Ball Joint λυμένο έτοιμο για να το στείλω στον φίλο που θα μας το φτιάξει. Υποθέτω ότι μάλλον μετά την παραλαβή τον 50 κομματιών θα υπάρξουν και άλλοι που θα θέλουν από ένα κομμάτι, είμαι διατεθειμένος να παραγγείλω τα 50 κομμάτια αλλά έστω να φτάσουμε τα 40, έτσι ώστε να μην είμαι και εγώ πολύ μέσα μέχρι κάποια παιδιά από την παρέα μας να τα χρειαστούν. Σήμερα το μεσημέρι θα δώσω το πρωτότυπο στον άνθρωπο που θα μας τα φτιάξει και θα σας έχω νέα μόλις μας φτιάξει το δείγμα. Πάντως πιστεύω ότι μέχρι να έρθει το δείγμα στα χέρια μου θα είμαστε περίπου 40 ! ! ! |
|
|||
|
|||
Για πάμε δυνατά παίδες μόνο 6 κομμάτια έμειναν για να φύγει η παραγγελία . |
|
|||
|
|||
Βρε Ευτύχη τόσες σούζες και έντο που κάνεις και το φθείρεις, γιατί δεν παίρνεις για σένα τα υπόλοιπα κομμάτια ώστε να τα αλλάζεις κάθε εβδομάδα;; Ε άπιστευτε Ευτύχη;; Άντε να προχωρήσει και η παραγγελία...
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |