|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τράπεζα Αίματος του GS Forum !!!
Απόσπασμα:
και μην ανησυχείς, το αίμα θα φθάσει στην "τράπεζά μας" ! Προσπάθησε μόνον να βεβαιωθείς, ότι στο δελτίο αιμοδοσίας σου, έχει αναγραφεί ότι απευθύνεται για την "Τράπεζα Αίματος του GS Forum", στο Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση μαρτη που ειναι να ξαναδωσω υπολογιστεί άλλη μια φιαλη .
|
|
|||
|
|||
Ενα τεράστιο μπράβο για την πρωτοβουλία αυτή. Ειμαι εθελόντρια αιμοδότης απο το 2004 και δινω ανελλιπως το αιματάκι μου κάθε 6 μήνες. Η τελευταία φορά που εδωσα ηταν τον Νοέμβριο. Σαν μέλος λοιπόν και εγω αυτής της υπεροχης ομάδας απο την επόμενη φορά θα συνεισφερνω και εγω για το ΦΟΡΟΥΜ. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τους υπεροχους αυτούς ανθρώπους που εχω γνωρίσει απο όταν εγινα μέλος.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |