|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ENDURO Βολτα με απροοπτα
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για να βαλω λιγο τα πραγματα στην θεση τους...
Τα GS και μπορουν και πανε χωμα κλπ...κλπ... οπως ειπα εχω GS 22 χρονια 4 διαφορετικα μοντελα. Εντουρο επισεις κανω χρονια με διαφορα μοτο, και ακομα κανω οσο αντεχω. Αλλα ..... ο ιδανικος τροπος χρησης τους δεν ειναι αυτος. ειναι οι εκδρομες στην φυση, οπου εαν χρειαστει θα περασεις το ποταμακι, την κροκαλα, το διασελο.....για αυτην την δουλεια ειναι τελεια μοτο τα μεγαλα 1000αρια και το GS(εως 1150) σιγουρα το καλυτερο μαζι με το ΚΤΜ. Βαρκαδερο και λοιπα απλα δεν κανουν για διαφορους λογους... Για φουλ γκαζια, αλογα, αλματα και αλλα "αστεια" που βλεπω σε διαφορα φορουμς, τα θεωρω καταλοιπα κομπλεξ των αναβατων τους...που καπου καποτε ηθελαν να τα κανουν (στα 18 τους.....) και πραγματικα τα θεωρω ανουσια.... Μπορει δεν μπορει η μοτο-λιγη σημασια εχει...υπαρχει λογος;κανενας... Αυτα τα ολιγα για να ξεκαθαρισω την θεση μου σαν Ακης και σαν κατοχος GS. Δεν εχω σκοπο να διαφωνισω "εντονα" με κανεναν αλλα προ 15 ετιας ετρεχα και στο πανελληνιο και ολο και κατι θα ξερω και εγω....δεν μπορει.... καλο βραδυ σε ολους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι λυσεις που εχεις ειναι τρεις: 1.Βαζεις προστατευτικα σκαφακια κυλινδρων ειτε μαμησια, ειτε τουρατεκ. 2.Βαζεις καγκελα προστασιας κυλινδρων. 3.Αγοραζεις δυο λαστιχενιες προστατευτικες καποτες (50ευρω περιπου η μια), τις ,οποιες οταν απο πτωση ραγισει το καπακι, τις κουμπωνεις πανω σ αυτο και μπορεις να κινηθεις χωρις να εχεις διαρροη λαδιων. Ετσι μπορεις τουλαχιστον κατεβεις απο του βουνο. Η αλλη λυση ειναι κολλα δυο συστατικων. Μπαλωνεις το καπακι προχειρα, συμπληρωνεις λιγο λαδι (πρεπει να εχεις στο βουνο λιγο) και εισαι οκ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάνε ό,τι σου αρέσει και σε ευχαριστεί, μήν κάνεις αυτό που δεν σου αρέσει και δεν σε ευχαριστεί αλλά μην απαξιώνεις πρόσωπα, προσωπικές επιλογές και πρακτικές. ΤΕΛΟΣ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχε χάρη που γιορτάζεις σήμερα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατι οχι....αυτη ειναι η γνωμη μου.... |
|
|||
|
|||
Πωπω ξέφυγε τελείως το τόπικ.....
Καταρχάς Δαναέ μέσα στα τιμόνια πρώτα απο όλους έπρεπε να βάλεις τον Ιταλό...όλοι οι άλλοι έρχονται μετα...!!! Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει με τις μηχανές του κ τέλος!!! Πέσατε όλοι να φάτε τον ΝΕΚ21...χωρίς να τον ξέρω προσωπικά....δεν μου φάνηκε να είπε κάτι τραγικό.....χιούμορ έκανε ο άνθρωπος κ τέλος....!!! Αυτό που δεν μαρέσει να βλέπω σε τόπικσ...είναι όταν κάποιοι επειδή έχουν διαφορετική άποψη απο τους άλλους προσπαθούν να τη επιβάλλουν με το έτσι θέλω......ε αυτό δε γίνεται ρε πέδες έλεος...!!!! Ο καθένας απο εμάς έχει τη μοτοσυκλέτα του κ τη χαίρεται με όποιο τρόπο θέλει......!!! κανένας δεν μπορεί να επιβάλλει και να λέει ότι η άποψη μου είναι σωστή και η δικιά σου είναι λάθος.......ΟΧΙ φίλε μου εγώ αυτό πιστεύω και δεν θα μου το αλλάξεις....σε ακούω...σέβομαι την άποψη σου αλλά δεν την υιοθετώ και τέλος!!! |
|
|||
|
|||
Ιταλε δεν ειπε κανενας το αντιθετο. Ο καθενας κανει οτι γουσταρει με την μηχανη του.
Στην αρχη απλα αναφεραμε οτι κανει λαθος οτι τα GS δεν πανε χωμα, γιατι πολυ απλα πανε. Καποιοι μπερδεψαν την απλη βολτα με τα gs (αυτην που κανουμε εμεις) στο βουνο με το αγωνιστικο enduro. Το αποκορυφωμα βεβαια ηταν που καποιοι εμφανισαν κατι φωτογραφιες με τρακτερ. Αυτο για πολλους θεωρηθηκε, και ετσι ειναι, προσβλητικο. Απο εκει ξεκινησε η εντονη αντιπαραθεση και οχι απο την αποψη του καθενος για το πως θελει και γουσταρει να χρησιμοποιει την μηχανη του. |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |
Μόνο 75 μοτοσυκλέτες ΚΤΜ 950 Super Enduro ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 17 | 24-03-2009 07:59 |
Γιατί τα enduro κρανη; | arisxios | Κράνη | 16 | 05-03-2009 19:24 |