|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 4/11/09
|
|
|||
|
|||
Και μεις Ντινο...σε περιμεναμε και στη μασα.
|
|
|||
|
|||
Ακόμη μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση της παρέας μας!
Οι φωτογραφίες, τα είπαν όλα. Δεν μπορούν να περιγράψουν όμως το αστείρευτο κέφι και ζωντάνια που είχαμε από τις 8:00 μμ. έως τις πρώτες πρωινές ώρες!!! Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συμμετοχή στο κέφι, του "αέρα" που μας ήρθε από τα Χανιά και τα Γιάννενα. Στέλιο και Γιώργο, σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και επιφυλλασσόμαστε κι' εμείς να σας κάνουμε αντίστοιχες εκπλήξεις στα μέρη σας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ειχα ακεφιες...!τα λεμε ναυπακτο κωστα!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τα συγχαρητηρια μου επισης για την επιλογη του μαγαζιου που πηγαμε
για φαγητο,καθως και για την ποιοτητα,ποσοτητα και τις πολυ καλες τιμες!!! |
|
|||
|
|||
Καταρχήν Να πώ και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΗ την παρέα του GSforum για την καταπληκτική οργάνωση του καφέ και του φαγητού (για να μην ξεχνιόμαστε)....
Ομως,Δυστυχώς βρισκόμαστε μακρυά και είναι λίγο δύσκολο για εμάς να βρισκόμαστε κάθε Τετάρτη σε αυτη την υπέροχη συνάντηση!! Είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα,ιδέες,προτάσεις,να γίνονται συζητήσεις με πολλά περιεχόμενα,πολύ γέλιο και τόσα άλλα που δεν μπορώ να θυμηθώ! Γνώρισα καινούρια άτομα,φίλους αλλά και γνωστούς!!!!(πόσο μικρός είναι ο κόσμος......) Αυτό λοιπόν για εμένα, είναι ο λόγος που προσπαθώ και θα προσπαθώ να βρίσκομαι κοντά σας όσο πιο τακτικά μπορώ!Το ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ του GSforum!! Πάντα τέτοια παίδες!!! ΥΓ..Ακούσαμε με τον φίλο Γιώργο, πολλά ευχαριστώ που παρεβρεθήκαμε στην παρέα σας από μακρυά!!Νομίζω οτι εμείς πρέπει να σας ευχαριστήσουμε (τουλάχιστον εγώ προσωπικά) που έχουμε τέτοια θέση στην παρέα σας!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 28/10/09 | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 144 | 02-11-2009 23:31 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 09-10-2009 16:51 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 13 Μαίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 17-05-2009 13:15 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 29 Απριλίου | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 01-05-2009 13:51 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 1 Απριλίου | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 04-04-2009 20:55 |