|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW και σπασμενο μοτερ.......
Απαντήσεις:
1.Η ανάλυση στον TUV κοστίζει πολλά, ενδεχομένως να ξεπερνά και την αξία της μοτό.Πριν από χρόνια για ανάλυση συστήματος διεύθυνσης αυτοκινήτου ο πελάτης μου πλήρωσε 15.000,00 € (φυσικά με τιμολόγιο κλπ,κλπ).Συνεπώς η διαδικασία απευθύνεται σ' εκείνους που έχουν παχύ πορτοφόλι και υπομονή να τραβηχτούνε "μέχρι τέλους". 2.Η ελληνική νομολογία είναι πλέον αρκετά πλούσια σε αποφάσεις για παρόμοιες περιπτώσεις.Απαιτείται όμως υπομονή διότι η όλη διαδικασία αργεί. Προσέξτε τώρα: η εταιρία έχει πλήρη επίγνωση ότι δεν βρίσκεται εν δικαίω.Διαφορετικά θα έλεγε στον πελάτη της ότι δεν καλύπτει πέραν της εγγύησης τίποτα.Το γεγονός ότι του προτείνει "70/30" δείχνει ότι "ξέρει αλλά δεν μιλά" και το κυριότερο ξέρει ότι εάν εναχθεί από τον πελάτη θα χάσει στο δικαστήριο. Στο "διά ταύτα" τώρα: εάν κάποιος δεν έχει άμεσο πρόβλημα μετακίνησης και διαθέτει υπομονή,ας το πάει δικαστικά.Πρέπει όμως ν' αφήσει την μοτό στην εταιρία. Τι θα έκανα εγώ;Θα τους την άφηνα με δικαστικό επιμελητή και θα ζητούσα την αντικατάστασή της με όμοια των ιδίων χιλιομέτρων Θα παρακαλούσα να ανατρέξετε σε ξένα fora να δείτε τι γίνεται με το συγκεκριμένο μοντέλο (αρχής γενομένης από τα κομμένα υποπλαίσια) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ πιστεύω ότι το 70/30, το προσέφεραν για καθαρά μαρκετινγκ λόγους και επίσης πιστεύω ότι θα το κάνουν, μετά το μαιλ που τους έστειλε, σε κάτι ακόμα πιο συμφέρον για τον ίδιο. Last edited by gepol; 03-02-2011 at 21:26. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αγαπητέ φίλε, η εγγυητική ευθύνη του κατασκευαστή ΔΕΝ λήγει με την λήξη της όποιας εγγύησης.Πρόσεξε τώρα την αντιδιαστολή:η Rolls ΔΕΝ δίνει εγγύηση για τα προϊόντα της...Θα πρότεινα στον συμπαθή παθόντα το mail του (με πλήρη φάκελλο στοιχείων) να το αποστείλει κατά Βαυαρία μεριά |
|
|||
|
|||
Αρα.... το ρεζουμέ αν το καταλαβαίνω σωστά είναι: Πάμε δικαστικά πάντα (εφ'όσον μπορουμε)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα μια ερωτηξη, τοτε προς τι η θεσμοθετημενη απο την ΕΕ 2ετης εγγυηση?? Δηλαδη, εφοσον η ευθυνη του κατασκευαστη εκτεινεται και περαν της 2ετους εγγυησεως προς τι......η γραπτη εγγυηση? Ποιο ειναι το χρονικο οριο κτησης του προιοντος οπου η ευθυνη του κατασκευαστη παυει? δηλαδη μετα απο 15 χρονια π.χ. αν παθω καποιο ατυχημα ¨η βλαβη εξακολουθει να ισχυει αυτη η ευθυνη εφοσον αποδειχθει φταιξιμο του προιοντος?? Και πως αποδικνυεται αυτο το ''φταιξιμο''? |
|
|||
|
|||
Εν πρώτοις για τον φίλο μας:
BMW F650 GS 2009 Motorrad Motor NUR 2.800 km bei eBay.de: Markenspezifische Teile (endet 26.02.11 18:14:45 MEZ) Motor BMW F800 GS bei eBay.de: Markenspezifische Teile (endet 06.02.11 11:38:16 MEZ) Μόλις γυρίσω από Γερμανία, και αν μου το επιτρέψουν οι πελάτες μου, ευελπιστώ να αναρτήσω και αποφάσεις Δικαστηρίων. |
|
|||
|
|||
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ - ΑΘΗΝΑ - 894 - 2007
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ - ΑΘΗΝΑ - 2132 - 2007 ΕΦΕΤΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - 245 - 2008 ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ - ΑΘΗΝΑ - 202 - 2007 Ελπίζω ότι βοηθώ στο μέτρο των δυνατοτήτων μου. Σε κάθε περίπτωση,η εταιρία όφειλε πρώτα να εντοπίσει την αιτία της ζημιάς και μετά να κάνει πρόταση στον πελάτη.Επρεπε πρώτα να διαπιστωθεί εάν το "πράγμα" ήταν ελλατωματικό εκ κατασκευής ή ο χρήστης ήταν "σιδεροφάγος"... |
|
|||
|
|||
ενα μπραβο απο μενα για loulou1100gs
Last edited by stelios1977; 05-02-2011 at 22:34. |
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
Αλλα δεν βλεπω τιποτα στις παραθεσεις!!! Last edited by GeorgeP; 06-02-2011 at 23:58. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανταλλασεται μπαρα μοτερ 1150gs | John1150 | Ζήτηση | 4 | 29-11-2010 13:39 |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 03:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 01:29 |
Το καλύτερο μοτερ για σουβλα | capo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 03-05-2010 18:44 |