|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GPS !!!
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αφού αυτά είναι γραμμένα παραπάνω ...... Γιατί τα ξανασυζητάτε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και απο μένα και καλό Σαβατοκύριακο. Δώστε και σε μένα ένα + βάση αυτοκινήτου. Ευχαριστώ και λόγω οτι το έχω ψάξει πολυ, η τιμή είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και το destinator πιστεύω, επειδή το χρησιμοποιώ, είναι για την Ελλάδα το καλύτερο. |
|
||||
|
||||
.
. ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!! 1) ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ + Βάση αυτοκινήτου 2) Arkas 3) LEADER 4) GEO K 5) giorgos gs + Βάση αυτοκινήτου 6) arisxios + Βάση αυτοκινήτου 7) funkypervert 8) highwaystar + Βάση αυτοκινήτου 9) mvlad78 + Βάση αυτοκινήτου 10) billy_bmw 11) billy_bmw + Βάση αυτοκινήτου 12) Blackstaf 13) Hypervox 14) Napoleon + Βάση αυτοκινήτου 15) Μits70 16) bolekos123 + Βάση αυτοκινήτου 17) costas v + Βάση αυτοκινήτου 18) gma21 19) platon + Βάση αυτοκινήτου 20) manthos-K + Βάση αυτοκινήτου 21) vp_68 + Βάση αυτοκινήτου 22) ????? Η ομαδική αγορά λήγει την Κυριακή 31 Μαίου 2009 !!!! Όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται, παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή !!! .
|
||||
|
||||
Σε όλα τα μέλη που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον,
έχει σταλεί ΠΜ, με τον τρόπο εξόφλησης των συσκευών GPS .... Φροντίστε για την γρήγορη εξόφληση, προκειμένου να παραλάβουμε το γρηγορότερο δυνατόν τις συσκευές μας ....
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε σε παρακαλώ, θέλω και εγώ ένα και με μία βάση αυτοκινήτου. Merci!
|
|
||||
|
||||
.
. ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!! 1) ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ + Βάση αυτοκινήτου 2) Arkas 3) LEADER 4) GEO K 5) giorgos gs + Βάση αυτοκινήτου 6) arisxios + Βάση αυτοκινήτου 7) funkypervert 8) highwaystar + Βάση αυτοκινήτου 9) mvlad78 + Βάση αυτοκινήτου 10) billy_bmw 11) phidias + Βάση αυτοκινήτου 12) Blackstaf 13) Hypervox 14) Napoleon + Βάση αυτοκινήτου 15) Μits70 16) bolekos123 + Βάση αυτοκινήτου 17) gma21 18) platon + Βάση αυτοκινήτου 19) manthos-K + Βάση αυτοκινήτου 20) vp_68 + Βάση αυτοκινήτου 21) gelasios + Βάση αυτοκινήτου 22) ????? Η ομαδική αγορά λήγει την Κυριακή 31 Μαίου 2009 !!!! Όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται, παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή !!! .
|
|||
|
|||
Το θεμα με την αγορα των GPS πως παει παιδια, εγω παντως την εκανα την καταθεση μου σημερα το πρωι.
|
|
|||
|
|||
θελω και 'γω ενα + βαση αυτοκινητου . ποτε θα γινει η παραλαβη και με πιο τροπο ?
|
|
|||
|
|||
H καταθεση ΕΓΙΝΕ.
|
|
||||
|
||||