|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ"
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αγαπητέ το "χάνετε" είναι μομφή σε αυτούς που τρέχουν για να κανονίσουν αυτές τις δουλειές ; που χάνεται δηλαδή; πιό πάνω έχεις γράψεις ότι αναφέρεσαι μόνο σε αυτό που δίνει την προσφορά, εδώ πάει το μας "δουλεύει" κατά την γνώμη σου πάντα... Εγώ τον Περιστερά δεν το ξέρω ούτε έχω πάει ποτέ, αλλά και από το φόρουμ αλλά και από αγωνιζόμενους έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια (ακόμα και αλλαγές ελαστικών μετά από ένα μήνα που θεωρήθηκαν προβληματικά). Θα επιμείνω όμως στο "χάνεται" ξέρεις κάτι η κάνεις απλώς υποθέσεις προσβάλλοντας και απογοητεύοντας ανθρώπους που τρέχουν για λογαριασμό κάποιων άλλων. Θα μπορούσα να γράψω ότι εργασία με εργασία είναι διαφορετική, άλλο σου αλλάζω απλά τα τακάκια (βιδώνω & ξεβιδώνω) και άλλο θα σου "περιποιηθώ" και τις δαγκάνες, βάζοντας π.χ ειδικό λιπαντικό στις γλύστρες κ.λ.π αλλά δεν ξέρω τι κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί. αυτό που ξέρω είναι το μήνυμα σου είναι τουλάχιστον ατυχές, στο κάτω κάτω κανείς δεν πάει με το ζόρι. Τώρα αν πιστεύεις ότι εδώ μέσα είμαστε τίποτα κορόιδα ΒΜWάκηδες και πρέπει να μας προστατεύσεις από τα κοράκια της αγοράς έχεις πέσει έξω γνώρισέ μας καλύτερα και μετά το ξανασυζητάμε. |
|
|||
|
|||
Επειδη αυτο ενεχει μομφη προς καποιους............για καντο μας λιγο πιο λιανα αυτο σε παρακαλω!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν θες να απευθυνθεις σε καποιον συγκεκριμενα του στελνεις προσωπικο μηνυμα η τον παιρνεις τηλεφωνο!οταν γραφεις στο forum απευθυνεσαι σε ολα τα μελη του forum!οποτε αυτα τα περι ...προσωπων που τσαμπουνας τα ακουω βερεσε... εχεις ομως τα #####ια να μου εξηγησεις τον λογο για τον οποιο υπονοεις οτι συμμετεχω στην κουβεντα?φαινεται αλλωστε οτι κατι ξερεις... και αν μπορεις να αποδειξεις και τα γραφομενα σου ακομη καλυτερα! αν δε τα εχεις και δεν μπορεις να το κανεις βουλωσε το και ασχολησου με κατι αλλο! και παντα να θυμασαι¨ "ειναι καλυτερα να εισαι σιωπηλος και να εισαι βλακας παρα να μιλας και να αιρεις καθε αμφιβολια!" φιλικα παντα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οπότε νομίζω ότι μπορούμε να τηρήσουμε το αίτημα του post #71 και ο... Νοών... νοείτω... Last edited by CPretenteriS; 05-10-2010 at 17:02. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΩ ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ,ΑΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΚΑΛΑ,ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.(ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΣΕΝΑ) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΑ????? |
|
|||
|
|||
Χαίρομαι που και αυτή η ομαδική γίνεται στον Περιστερά και στην επόμενη ευκαιρία αντικατάστασης των φρένων μου, εκεί θα ξαναπάω.
Έχω αλλάξει λάστιχα δυο φορές στην καλύτερη δυνατή τιμή που βρήκα, άλλες τόσες τακάκια και η συμπεριφορά του ιδίου όσο και των υπαλλήλων του σε περίπτωση που αυτός έλειπε ήταν εξίσου επαγγελματική. Νίκο σ' ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τον κόπο που κάνεις! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καληνυχτα... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
"Sold-out" σε 29 από 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου | MARK | Αθλητισμός | 1 | 20-04-2010 22:09 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |