|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ?
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
η..... "αγάπη", "κλικ", ""απόλαυση" κτλ ειναι καθολα αποδεκτες!! Οπως εχω επισημανει παμπολλες φορες (δεν με διαβαζεις, δεν με διαβαζεις) αυτα δεν ειναι αρκετα για μενα οταν πρέπει να τρεχω καθε τοσο για ανακλησεις, οταν ενας ρελες κανει 140ε και ο οποιος χαλαει, οταν χρειαζομαι δετακια στον πρωτο χωματοδρομο γιατι φευγουν οι βιδες της ζελατινας, κ.λ.π. να μην τα αναφερω ολα..... και οταν δεν ξερω που θα με αφησει!!!!! και ειδικα οταν εχω δωσει 15000-20000ε!!! Στα 11000 του βαραντερο καπου τα αποδεχομαι αν συμβουν, στα 20000 προπελουχα ευρο ομως οχι!!!!! Last edited by GeorgeP; 02-08-2010 at 18:44. |
|
|||
|
|||
Δεν θεωρώ κάτι από αυτά προσβλητικά!!
Το οτι εσυ είσαι κολλημένος με την μηχανή σου και εμείς με τις δικές μας δεν το θεωρώ κακό! Εσύ; Επίσης είναι αστείο να κατακρίνεις το σπίτι κάποιου - ειδικά αν σε φιλοξενεί - με εμφανή σκοπό να διαφημίσεις το δικό σου! Πιο κομψό θεωρείται το να "υπερασπιστείς" το δικό σου αν θιγει! Δε νομίζω να ήταν προσβλητική προς το πρόσωπο σου και αυτή η διαπίστωση. Και τα απλά μαύρα - σαν αυτά που γράφουμε όλοι μας - μπορούμε να τα διαβάσουμε Απόσπασμα:
Δεν ξέρω τι λένε αυτά που διαβάζεις και παραθέτεις αλλά μέχρι τώρα, με τα 15000 που έδωσα, έζησα εμπειρίες που μάλλον δεν θα τις είχα με 4 χιλιάρικα περισσότερα στην τσέπη...... αξία ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ!!! |
|
||||
|
||||
οι αποψεις διϊστανται!!!!!! Συμβαινει!!!
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
[quote=ThanDim;192696] Και τα απλά μαύρα - σαν αυτά που γράφουμε όλοι μας - μπορούμε να τα διαβάσουμε ΟΛΟΙ μας...........? οχι ολοι μας!! ο GSmaniac γραφει με κατι σε μωβ ο ARKAS σε μπλε και ο Carduelis σε πρασινα!!! Απόσπασμα:
Αν και μοτοσυκλετα δεν σημαινει μονον ''προπελα'' αλλα και ενα απλο παπι!!!! πας οπουδηποτε, με οτιδηποτε αρκει να το λεει η καρδια σου!!! Και σε πληροφορω οτι η αισθηση κυριως της περιπετειας που αποκομιζεις με κατι τετοιο ειναι Μεγαλειωδης!!! Σημ. 1980.. εξι παπια C-50 6βολτα μεγαλωμενα σε 72cc ξεκινησαμε για τον γυρο της Β.Ιταλιας μεσα απο επαρχιακους δρόμους. Πατρα-Ανκονα με το mediterannean star!!! Tο θυμασαι? το προλαβες? το εχεις ακουσει? 40 ωρες ταξιδι!!!!!!!!!!!! Γραψαμε 2,500κμ μεσα σε 17 ημερες! Κοιμομασταν? θα αστειευεσαι!! Μονον οδηγουσαμε!!!!! Τρωγαμε? κατι στα ορθια απο τις καντινες!!!! Πηδουσαμε? οι τυχεροι μονον ενα στα πεταχτα εξω απο τα ξενυκταδικα!!! ΟΛΟΙ γυρισαμε με εικονες κι αναμνησεις!!!!!!!!! Αυτη η αξια ναι ειναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!!!! Και σημερα μετα απο 30 χρονια οταν καμια φορα βρισκομαστε και τα λεμε, οχι ολοι γιατι καποιοι ''φυγανε'' νωρις κλαιμε και γελαμε ΜΑΖΙ!!!!! Αυτο να δεις ποσο ανεκτιμητο ειναι!!!!!!!! Last edited by GeorgeP; 02-08-2010 at 19:47. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!! Παράτα τις συγκρίσεις και τα νούμερα!!!! Εκεί έξω είναι η πραγματική ομορφιά! Και ο καθένας την ζει με την μηχανή που γουστάρει!!! Τι σε πονεί εσένα που το GS είναι αναξιοπιστο; Αφού έχεις Vara! Εσύ δεν πρόκειται να μείνεις από μακακία κάποιου Γερμαναρά...! Προς τι ο οδυρμός και η σταυροφορία; Αν θυμάμαι καλά σου παρουσίασε πρόβλημα μια BMW που είχες. Αυτό φταίει; Εκτός αν είσαι τόσο φιλέσπλαχνος με όλους τους ιδιοκτήτες της ακατανόμαστης αυτής εταιρίας και προσπαθείς να μας σώσεις από το μοιραίο λάθος που κάναμε!!! σημείωση: Μετά από 30 χρόνια θα διαφημίζομαι κι εγώ σε κάποιον "πιτσιρικά" πως γυρνούσα σε Σαχάρα, WadiRum και Καύκασο με ένα παλιορημάδι R1200GS που όλο έμενε αλλά επειδή είχα "κότσια" δεν τα παρατούσα!! Να κι άλλο ένα καλό αν έχεις GS!!! Μετά από χρόνια δοξάζεσαι!!!!! Επειδή το κουράσαμε το θέμα - και ξεφύγαμε τελείως - δεν το συνεχίζω με άλλες απαντήσεις. Ούτως ή άλλως μερικά πράγματα δύσκολα αλλάζουν......... |
|
|||
|
|||
Αποριας αξιον παντος το πως συμπερανες οτι:
Απόσπασμα:
κι επιπλεον, απο που βγηκε αυτο: Απόσπασμα:
Με πραγματα που ουτε ειπωθησαν ουτε καν υπ-εννοηθηκαν απο εμενα δεν μπορω να κανω συζητηση οποταν........αντιος επι του θεματος απο εμενα!! Last edited by GeorgeP; 02-08-2010 at 23:20. |
|
|||
|
|||
...στατιστικα ειμαστε τοσο κουλοι και οδηγουμε σε τοσο κακους δρομους που ειναι αστειο να συζηταμε για φρενα, αναρτησεις και επιδοσεις.
...το δε δικο μου μηχανακι εχει βγαλει το 70% των χιλιομετρων του και το 90% της ζωης του εντος πολης! ...για μενα λοιπον η αισθηση που προσφερει μια μοτοσυκλετα και η αισθητικη της ειναι πολυ κρισιμοτερα χαρακτηριστικα απο τις απολυτες επιδοσεις. Αν λοιπον στουκαρω (κτυπα ξυλο) σε καμια θεια που παραβιασε καποιο φαναρι με 53 και οχι με 51,5 χαω που αν δεν κανω λαθος ειναι η διαφορα επιδοσης στα φρενα μεταξυ των δυο μοτοσυκλετων που σημειωτεων ειναι αστειες σε σχεση με μια στριτ, θα φανει αν εκανα λαθος που προτιμησα το Varadero αντι για το GS. Παντως, πιστευω οτι η αντιπαραθεση στα φορουμς εχει ενδιαφερον και πλακα! Ολοι τελικα ψαχνουμε επιβεβαιωση για την μοτοσυκλετα που αγορασαμε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουμε αυτη που ΕΜΕΙΣ επιλεξαμε για καποιους λογους. Απλα οι προτεραιοτητες του καθενος διαφερουν. Νομιζω οτι σε τουτο εδω το φορουμ, εμεις η "αντιπολιτευση" βαζουμε λιγη σαλτσα τσιλι στη συνταγη! Φιλε sansiro.sugata. Varadero isn't just good! ITS GREAT!! Last edited by Gemat; 03-08-2010 at 01:54. |
|
|||
|
|||
ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ bmw
Καλημέρα φίλε μου. Θα ήθελα να σου επισημάνω μερικά σημεία όσον αφορά την επιλογή σου και να σε κατατοπίσω ως προς την απόφαση σου. Η επιλογή πρέπει να είναι πάντα Ευρωπαϊκή και Μάλιστα Γερμανική. Υπάρχουν πάρα πολλή λόγοι και σύντομα θα σου τους αναφέρω, Το VARADERO που έχεις ως επιλογή είναι μια μοτοσυκλέτα χωρίς Προσωπικότητα. Δεν έχει αυτό που λέμε στη γλώσσα μας το ενδιαφέρον στα μάτια των άλλων να σε παρατηρούν και μάλιστα πολλές φορές με λύπη η και φθόνο. Με το Γερμανικό έχεις μία σχέση που μόνο με την ερωμένη σου μπορείς να έχεις. Γιαυτό λοιπόν και πάντα της δίνουμε ονόματα. Η μπουμπού μου, Η κούκλα μου, Το μωρό μου, δες το σχετικό site και θα καταλάβεις. Με το VARADERO θέλεις το πρωί να πας στη δουλειά σου. Ωραία λοιπόν κατεβαίνεις στο πεζοδρόμιο ανεβαίνεις βάζεις μπρός και φτάνεις. Τι χάρηκες λοιπόν τίποτα. Με το Γερμανικό Ξυπνάς μία ώρα νωρίτερα, κατεβαίνεις στο γκαράζ (που έχεις με το μήνα, τι είναι 100€ για τον κάτοχο της προκειμένω η λατρεία του να έχει την απαραίτητη προφύλαξη), βγάζεις το χαλάκι από το αριστερή βαλίτσα το ανοίγεις και γονατίζεις στην δεξ. μεριά για να ελέγξεις το γυαλάκι (δείκτης λαδιών). Το διπλώνεις πηγαίνεις από την αρ. το ξανανοίγεις και ελέγχεις τον δείκτη συμπλήρωσης. Μετά ανοίγεις την δεξ. Βαλίτσα παίρνεις το μπουκάλι με τα λάδια και συμπληρώνεις, Πηγαίνεις από τη μια μεριά της μηχανής στην άλλη τουλάχιστον 4 φορές, για να προλάβουν τα λάδια να κατέβουν στο Κάρτερ. Τέλειωσες τώρα με τον έλεγχο και ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις. Ανεβαίνεις και προσπαθείς να βάλεις μπρός το μοτέρ. Αφού επιτέλους αρχίσει να δουλεύει βάζεις την πρώτη και ξεκινάς. Εδώ βέβαια είναι και όλα τα λεφτά για την αγαπημένη μας. ¨Όλοι στη γειτονιά θα μεταχθούν στα μπαλκόνια και όσοι είναι στο δρόμο θα αρχίσουν να τρέχουν. Νομίζεις ότι έχει ντεραπάρει βυτιοφόρο στο οδόστρωμα. Δεν είναι δυνατόν να φύγεις απαρατήρητος. Στο μέσο της διαδρομής επειδή έχει κίνηση θα σταματήσεις για ένα καφεδάκι. Κάνεις και γνωριμίες (Άλο ένα καλό από τη bmw). Θα ξεκουραστείς και εσύ και το μοτέρ. Όταν επιτέλους φτάσεις στο χώρο εργασίας θα παρκάρεις στο γκαράζ που έχεις με το μήνα νοικιάσει (150 €)και αφού κάνεις όλες της απαραίτητες επιθεωρήσεις ανεβαίνεις στο χώρο εργασίας. Αφού ξεντυθείς απαιτεί περίπου μισή ώρα Αρχίζεις την εργασία σου. Αμ δε?? Είσαι τόσο κουρασμένος που θέλεις τουλάχιστον 2 ώρες για να συνέλθεις. Και αυτός είναι ο λόγος που οι εργοδότες προτιμούν οδηγούς bmw διότι πάντα φτάνουν τελευταίοι και πάντα αναχωρούν πρώτοι.( Να μην αργούν 2 φορές). Ένα Άλο καλό είναι για την αγαπημένη μας η σχέση με το γιατρό. Εδώ δεν πάμε σε μηχανικό αλά σε γιατρό. Εάν παρακολουθείς το σχετικό site θα έχεις καταλάβει. Τουλάχιστον 2 φορές το μήνα. Διακόσια € κάθε επίσκεψη. Επίσης παράλειψα να αναφέρω ότι το μωρό μας θέλει επιμελή καθαριότητα . Τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα . (Και κέρωμα) τι είναι 20 € για την καλή μας 80€ το μήνα. Όταν πηγαίνεις εκδρομή και αφού επιτέλους φτάσεις πρέπει να έχεις εκτός από τα εργαλεία (για ρύθμιση καθοδόν των βαλβίδων Και των φρένων και την κουκούλα της . Διότι δεν είναι σωστό να φτάνουν στο hotel τα παλιόhonda και να ανεβαίνουν αμέσως στο δωμάτιο. Εσύ θα πρέπει να την σκεπάσεις να της πεις και τα τρυφερά της λόγια. Δες την εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη. Δεν αντέχει τη έντονη υγρασία. (Ανάβουν όλα της τα λαμπάκια.) Και πίστεψε με φίλε μου το θέαμα εσύ να πίνεις τον καφέ σου και να βλέπεις τον κάτοχο της bmw με το πιστολάκι που στεγνώνουμε τα μαλλιά μας αυτό ς να τη στεγνώνει για να συνεχίσουμε την πορεία είναι εικόνα από το διάστημα. Πολλή αγάπη σου λέω??. Δεν πρέπει να τη εκθέτεις στον Ήλιο διότι μπορεί να θυμώσει και σου κάνει νάζια.(Δες εκδρομή στη Λευκάδα) . Δεν αναφέρω το όνομα ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ (απλή σύμπτωση). Είναι πολλά που θα ήθελα να σου γράψω αλά θα μου πάρει τουλάχιστον 330 σελίδες και θα κουραστούν οι φίλοι συμφορουμίτες. Μετά έχεις και άλλον Αέρα όταν ανεβαίνεις στην (Πασχαλίτσα) σου . ¨Έχεις δώσει τουλάχιστον 2 φορές παραπάνω χρήματα από ένα κοινό Honda. Είναι όπως και να το κάνουμε Αρχοντιά να δίνεις πέραν από την απόκτηση της και τριπλάσια συντήρηση. Γκαράζ κ.λπ. Ένα άλο είναι και η εμφάνιση στην εβδομαδιαία συνάντηση. Η άφιξη των συγκεκριμένων μηχανών είναι και όλα τα λεφτά. Νομίζεις ότι είσαι σε άλη εποχή. Εγώ που έζησα στην εποχή του χαρίλαου Τρικούπη μου το θυμίζουν έντονα. Τι ΄οδοντωτός τι bmw. Ϊδιος ήχος ..¨Αλη φάση σου λέω. Τα γερόντια στην Παραλία έχουν εξαφανιστεί. Αφήνω λοιπόν τελευταίο την μετά την πώληση. Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Ο κατάλογος ξεκινά από Καλλιθέα και τελειώνει στη Πρέβεζα. Μπουφάν μέχρι και εσώρουχα με τη φίρμα. Άσε που στους αγώνες ταχύτητας δεν παίρνει μέρος και ο λόγος είναι ότι δεν πάει με παρακατιανούς. Έτσι απολαμβάνει τη μοναξιά της με αξιοπρέπεια. Γιαυτούς τους λόγους φίλε μου εάν θέλεις να έχεις έντονη προσωπικότητα και να διαφέρεις από τη Μάζα να πάρεις ανεπιφύλακτα το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ… Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και θα σας δω τον επόμενο μήνα που θα έχει καταλαγιάσει ο θυμός από την επιλογή μου να αλλαξοπιστήσω και να γίνω fan της bmw… Ναπολέων |
|
|||
|
|||
Λέει και αλήθειες ο μπαγάσας ο Ναπολέοντας... |
|
|||
|
|||
τι βαραντερο και παπαριες ρε παιδια λετε?ειναι μια νταλικα σε μικρη εκδοση.στην απλη γλωσσα ειναι ενας μοτσος και μισος και τιποτα αλλο.το χα 5 χρονια μετα πηρα τη μπεμπα και ειδα τι θα πει ον οφ!!μη τρελαθουμε τελειως.απλα δε συγκρινονται.το βαραντερο μπορει να συγκριθει με νταλικα ισως.κι επειδη θα βγουνε παλι καποιοι υποστηριχτες της γιαπωνεζας να αρχισουνε το μπλα μπλα δηλωνω εξ αρχης οτι ολα τα παραπανω εκφραζουν εμενα και δεν εχουν στοχο να θιξουν κανενα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 21:54 |
Την γνώμη σας για το Systemhelm 5 | NIKOS PAPADOPOULOS | Κράνη | 11 | 19-03-2010 07:09 |
Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 19:37 |
Midland BT2. Γνώμη σας συμφορίτες!!! | linex | Διάφορα | 9 | 18-01-2010 21:11 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 |