|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρολοϊ τυπου Bmw
Συγνώμη για το μπέρδεμα που προκαλώ.τελικα και τελεσίδικα θα ήθελα και εγω 2 ασπρόμαυρα και ενα άσπρο μπλε.ευχαριστω πολυ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μας τσακισες στην προσθαφαιρεση |
|
|||
|
|||
ας τον κοσμο ρε .....εσυ αμεσος.......ξερεις τι ειναι να εχεις και μια γυναικα να σου τριβελιζει το εγκεφαλο?????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγω για αυτο πήρα τρία, το ένα θα το δώσω στην γυναίκα μου , και ας μην το θέλει ! |
|
|||
|
|||
Χαίρομαι που ειμασται όλοι παντρεμένοι και καταλαβενομασται.χχχ
|
|
|||
|
|||
Παρακαλώ αν δεν έχει κλείσει η παραγγελία θα ήθελα κι εγώ ένα μπλε.
|
|
|||
|
|||
Προσφορά για παντρεμενους
στα τρία ρολόγια δωρεάν ψηστήρι στην γυναίκα σας , ωστε να αποδεχθεί με ενθουσιασμό την προσφορά του συγκεκριμένου ρολογιού που θα της κάνετε........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελα καλε γιατι το λες ετσι??? Εδω ψηνομαι κ εγω να μου παρω ενα δωρο, κ ας μην εχω μπεμπουλα! |
|
|||
|
|||
Λοιπον ανακεφαλαιωνουμε και συνοψιζουμε!
MARK -> 1 μπλε 1 μαύρο Vasilis.vasilis -> 1 μπλε THANOSEOD -> 2 μπλε sliv -> 1 μπλε christosg -> 1 μπλε 1 μαύρο phoenix -> 1 μπλε anegis -> 1 μπλε 2 μαυρα omorfantras -> 2 μπλε N4pSt3R -> 1 μπλε peterv -> 1 μπλε 1 μαύρο alekni -> 1 μπλε Arkas -> 1 μπλε gentleman -> 1 μπλε thomas 100 -> 1 μπλε mpekas kostas -> 2 μπλε 1 μαύρο Vagos -> 1 μπλε GAGARIN -> 2 μπλε Papadopaidi -> 1 μπλε Slane -> 1 μπλε Mathosalas -> 1 μπλε Staga1200 -> 1 μπλε 1μαύρο BMW1150RT -> 1 μπλε 1 μαύρο Evanb -> 1 μπλε 1 μαύρο Giannme -> 1 μπλε 1 μαύρο KOSTIS-GS -> 1 μπλε 1 μαύρο nikosgs -> 1 μπλε NIKOS PAPADOPOULOS -> 1 μαύρο 2 μπλε frits -> 1 μπλε 1 μαυρο Vagkouf -> 1 μπλε 1 μαυρο Astakos82 -> 1 μπλε vagosGT -> 1 μπλε ΒΟΧΕR -> 3 μπλε mpelimpasis -> 1 μαυρο jets -> 2 μαυρα 1 μπλε paskos -> 1 μπλε Τσεκαρετε τα ονοματα σας μην εχω κανει κανενα λαθος ή εχω ξεχασει κανεναν και πειτε μου πως θελετε να μαζεψουμε τα χρηματα. Ειτε δλδ να τα μαζεψει ενας -οπου αυτο ειναι εφικτο- για να μην τρεχετε ενας-ενας σε τραπεζες.... Θυμιζω πως η τιμη πλεον ειναι 10 και οχι 12 ευρω! 31 του μηνα να στειλουμε την παραγγελια, ισως να καταφερω κ πιο συντομο χρονο παραδοσης! |
|
|