|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποχαιρετούμε την Έλλη μας, την Τρίτη 17/4/2012.
Ας ανάψει κάποιος από τους φίλους μου ένα κεράκι κι από μένα, μόλις επέστρεψα από εξωτερικό.
Έλλη, θα είσαι πάντα μαζί μας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έγινε Στράτο μου. Θα το κάνω εγώ...
|
|
|||
|
|||
Καλο ΤΑΞΙΔΙ !!!!!
Παιδια καλησπερα. Δεν γνωριζα το φορουμ σας εως σημερα απλα το βρηκα ( και εγγραφηκα ) ψαχνοντας ειδησεις για την ΕΛΛΗ. Δεν ξερω πως ητανε στις εκδρομες σας,την γνωριζω απο πιο κοντα απο μερικους λογω καποιας συν-γειτονιας, κι εχω απλα να πω, πως ειναι απο τα λιγα ατομα που εγω γνωριζω τοσο προσχαρο και τοσο ευγενικο !!!! Και ειπα ειναι γιατι οπως προειπε καποιος φιλος φευγει καποιος απο κοντα μας μονο οταν εμεις τον Ξεχασουμε, Κατι που δεν νομιζω να ισχυσει για την ΕΛΛΗ απο πολους απο εμας !!!! Καλο ταξιδι Ξανθε Αγγελε , κι ευχομαι το συνεφο που καβαλησες για να πας εκει < Πανω > να εχει την μορφη μηχανης που τοσο λαχταρουσες...... και που απο οτι ειδα ειχες βαλει και σαν φωτο στον τοιχο σου στο F/B Μολις πριν 9 μηνες, πως θα ηθελες ακομη και πανω απο το μνημα σου οποτε κι αν αυτο γινοτανε.Που να ηξερες ομως κοπελα μου πως θα γινοτανε τοσο μα τοσο γρηγορα και κυριως Α Δ Ι Κ Α !!!!!
Για οσους εχουν f/b ..... https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Last edited by makis244; 17-04-2012 at 01:31. |
|
|||
|
|||
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
παράκληση στους διαχειριστές: αύριο ας έχουμε αυτήν την φωτό στο forum Καλό βράδυ ρε κοπελιά Last edited by fotislarissa; 17-04-2012 at 02:25. |
|
|||
|
|||
Σήμερα θα περευρεθώ και εγώ κοντά στον Τεό και την Έλλη!!
|
|
|||
|
|||
Καλο ταξίδι!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν σου 'φτασε μόνη η Γη... Ξένοιαστος καβαλάρης πια σ΄ολόκληρο το σύμπαν... Κάθε που πέφτει ένα αστέρι θα σε θυμόμαστε. |
|
|||
|
|||
Kαλο ταξιδι ελλη το ζεστο σου χαμογελο θα ζεσταινει παντα τις καρδιες μας.
|
|
|||
|
|||
Καλό σου ταξίδι με το χαμόγελο στα χείλη
|
|
|||
|
|||
"Πολλές φορές εις τη χαρά, ο άνθρωπος δακρύζει,
μα στη παντέρμη συμφορά το δάκρυ ξεχωρίζει" "Λένε πολλοί πως άμα κλαις ο πόνος λιγοστεύει, μα γω που κλαίω και πονώ ο πόνος δε μου φεύγει" Καλό ταξίδι θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.... Στενοχωριέμαι που δεν ειμαι τόσο δυνατή να είμαι και εγω εκει να σε ξεπροβοδίσω σε αυτό το τελευταίο σου ταξίδι..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίττα τσι Κρήτης με ρακή - 23,24,25 MAΡ 2012 | jmar | "Το ... κοπή τη πίττα" | 548 | 31-03-2012 10:47 |
Πίτα γύρ(ω)....από τη λίμνη με φλουρί - 16,17,18 MAΡ 2012 | paschalis | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1747 | 23-03-2012 19:49 |
Βολτάρουμε στα χιόνια ? Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 103 | 11-03-2012 19:26 |
1η Σαλονικιώτικη συνάντηση 2012 παρέα με τον Αrka Τετάρτη 4/1/12 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 53 | 05-01-2012 16:46 |