|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μικρά Ασία,Καππαδοκία,Πόντος,Πόλη. Λίγο απ' όλα...
Tεό, εύγε,
μου έφτιαξες το πρωινό στο γραφείο....πραγματικά "γέμισαν" οι μπαταρίες μου διαβάζοντας το ταξιδιωτικό σου! εύχομαι του χρόνου να καταφέρεις να εκπληρώσεις την επόμενη ταξιδιωτική σου επιθυμία.... φέτος έκανα το κομμάτι του Πόντου....πραγματικά παίδες όσοι δεν έχετε καταφέρει να πάτε τολμήστε το (Θεού και τσέπης θέλοντος )...Μετά από 10000+χιλιόμετρα στην γειτονική χώρα μόνο θετικές αναμνήσεις αποκόμισα! Και πάλι εύγε! |
|
|||
|
|||
Το διάβασα σε δύο "τευχή"χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δε το απόλαυσα,πραγματικά. Καταπληκτική αφήγηση,πανέμορφες φωτογραφίες και μοναδική εμπειρία ταξιδεύοντας "σχεδόν"μόνος..
να είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις,Θοδωρή!! |
|
|||
|
|||
Εκπληκτικά ταξίδια όπως πάντα Θοδωρή
|
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παίχτη πήρες μια μεγάλη απόφαση να κάνεις ένα ταξίδι για την πάρτη σου και όλα με έκαναν να καταλάβω πως πραγματικά άξιζε!
....και οι φώτο πολύ ωραίες και η περιγραφή! Πάντα όρθιος και keep on rolling! |
|
|||
|
|||
Πανέμορφο το ταξίδι σου αλλά και ο τρόπος που το παρουσίασες.
Να είσαι πάντα καλά και να κάνεις τα ταξίδια που ονειρεύεσαι. |
|
|||
|
|||
τι να πω ρε φιλε,χιλια μπραβο σου,τα μερη φανταστικα κ συγκινητικα,δεος με επιασε στα βουνα του ποντου,στην παναγια σουμελα,τοπιο μοναδικο πιστευω στον κοσμο η καππαδοκια,κ ολα τα υπολοιπα μερη,η συμπεριφορα των ανθρωπων.....
πραγματικα με ταξιδεψες σε τοπους τους οποιους δεν μου εκαναν κλικ,κ τωρα με αλλαζεις την γνωμη να'σαι καλα κ στο επομενο |
|
|||
|
|||
ΤΑΞΙΔΑΡΑ!!!Να εισαι παντα καλα κ να ταξιδευεις!!!
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακι!!! Ενα εχω να πω
για ολα τα πραγματα που αφορουν το ταξιδιωτικο! Δεν πιστευα οτι θα το κανεις ολομοναχος αλλα εχεις καρδια και @@@@ μοτοσυκλετιστη! Δυστυχως τα πραγματα φετος μας τα καναν ετσι που εκανα κατι που ποτε δεν πιστευα οτι θα κανω να χασω το ετησιο ταξιδι αλλα πλεον υπερβολικα χρεωμενος επρεπε να αρχισω να μπαλωνω τρυπες. Ποιος θα μου το λεγε που παντα ημουν τις αποψης ολα τα λεφτα στα ταξιδια! Δυστυχως με το ταξιδιωτικο μου επανεφερες στη μνημη την απωλεια του φετινου ταξιδιου αλλα και κατι σημαντικοτερο την απωλεια της χαρα να ταξιδεουμε παρεα, να μοιραζομαστε εμπειριες (ταξιδιωτικες παντα )! Το απολαυσα πραγματικα το ταξιδιωτικο αυτο γιατι περα απο την γνωστη πλεον καταπληκτικη περιγραφη σου με την οποια καταφερνεις επιτυχημενα να μας ταξιδευεις ολους παρεα σου, προσωπικα μου απαλυνες την θλιψη που δεν τα εζησα τοτε ολα αυτα, γιατι εν μερη το εκανα τωρα! Παρολο που τις φωτο τις ειχα δει πολυ πιο παλια το δεσιμο με το κειμενο ηταν απολυτα επεξηγηματικο. Επιπλεον φανταστικη καλυψη των σημειων που αφορουν τους ταξιδιωτες (φαγητο, διαμονη, τιμες, βενζινες, εισητηρια, sightseeing κτλ). Απο φωτογραφια βλεπω βελτιωθηκαμε!!!Αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα!!Σημαινει οτι επιασε τοπο το φαγωμα!!!! Φιλε σου ευχομαι παντα δυναμη και υγεια και το επομενο παρεα οπως παλια!!! |
|
|||
|
|||
Γαλάτη θα σου πω ότι και στον Ιταλό. Κρατάω αυτό:
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Θοδωρή,
Πάντα με εντυπωσιάζει όταν βλέπω ταξιδευτές μόνους του, μπράβο που μπορείς να περάσεις τόσο όμορφα και μόνος! |
|
|