|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης
|
|
|||
|
|||
Ωραίες εικόνες απίστευτα μέρη, σου φτιάχνουν την διάθεση μπράβο Σοφία μην σταματάς….
|
|
|||
|
|||
Παναγιωτη μου κι εγω αν ειχα παει ετσι θα της απαντουσα αλλα δεν.......αρρωστος ανθρωπος κατσε να γινεις καλα και θα τα πουμε την Τεταρτη.Οσο για σενα αθεραπευτη,τι μας ανοιγεις την ορεξη αφου με αυτη θα μεινουμε,λυπησου τον κοσμο ακαρδη,ασπλαχνη,βγαλε τον αλλο απο το υπογειο να βαλει λιγη ταξη επιτελους......α πα πα πα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ιδέες ρίχνω που ξέρεις μπορεί και να πάμε, βοηθάμε και τον κόσμο γενικότερα με πληροφορίες Καλύτερα να βλέπουμε αυτά παρά τα σκουπίδια της TV |
|
|||
|
|||
Βάλε Ήπειρο και να αφήσεις την Αλσατία...........
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΡΟΣ !!!!
Ευχαριστώ που το μοιράστηκες |
|
|||
|
|||
οταν ειδα την Colmar στην αρχη μου θυμισε την Μπριζ του Βελγιου και μετα ειδα και την Μπριζ,
απο οτι ειδα η Colmar ειναι κοντα στην Βασιλεια , οποτε παμε ευκολα απο Ζυριχη, χμμμ καλη ιδεα, μονο που η Γαλια ειναι ακριβη... Παντως στην Μπριζ εχω παει χειμωνα με τρενο απο Βρυξελες,υπεροχη πολη με πολυ κρυο... με πολυ φτηνο εισητηριο στο τρενο καμια ωρα ταξιδι και ενω εξω εβρεχε του σκοτωμου, αρα μπορειτε να κανετε και χειμωνα ενα ταξιδακι καθως η ολυμπιακη και η ετζιαν εχουν προσφορες των 60 ευρω για Βρυξελες τον χειμωνα Υπαρχει και ενα ωραιο εργο με τον τιτλο Μπριζ, κατεβαστε το και δειτε το, ειναι γυρισμενο μεσα στην πολη... οπως καταλαβες , παλι με ξεσηκωσες... και απλωσα παλι τους χαρτες σε ολο το σπιτι... καλα που η γυναικα μου λειπει στη δουλεια, γιατι θα παθαινε εμφραγμα... |
|
|||
|
|||
σοφια απιστευτα τοπια μπραβο... αντε να βγαζουμε κανα ταξιδακι για του χρονου....
|
|
|||
|
|||
ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ??................ΤΟΚ ΤΟΚ ΡΕ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΑΝΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την Κυριακή 8 Μαΐου καθόμαστε στα θρανία !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 69 | 29-04-2011 01:45 |
Ο δονητής του τρόμου | basilis76 | Χιούμορ | 6 | 18-03-2011 00:13 |
Για τους φιλόμουσους! | nivam | Μουσική | 2 | 17-03-2011 12:35 |
Κι όμως υπάρχουν αυτοί οι Νόμοι... | Gazi | Χρήσιμα | 11 | 07-01-2011 15:19 |
''Το φαγητό στο στόμα.....'' - Έλεος!!!!!! | kostasvar | Αστεία Video | 18 | 14-04-2010 22:18 |