|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!!
μπραβο στο forum!!μακαρι να μπορουσα να ερθω!!
|
|
|||
|
|||
Καλημερα και Καλη εβδομαδα και απο εδω...
Εγινε η Καταθεση στην Eurobank (οποτε λογικα θα το δει ο Νικος αμεσα) Παμε για βρουμ Βρουμ...!!! Last edited by MARK; 13-05-2013 at 18:02. |
|
|||
|
|||
Αισθανομαι την ανάγκη να πω 2 πράγματα για τα μαθήματα μοτοσικλέτας από προσωπική εμπειρία..
Οταν ήμουν τελείως άσχετος και έκανα το 1ο ασφάλτινο μάθημα, αισθάνθηκα ότι ανακάλυψα έναν καινούριο κόσμο.. Ο τρόπος που καθόμουν στη μηχανή, το πως έβαζα το σώμα μου στις στροφές, το που κοίταζα, όλα άλλαξαν και διαπίστωσα ότι όλα γινόντουσαν πιο απλά και πιο εύκολα.. Στο 1ο χωμάτινο μάθημα, δεν πίστευα ότι εγω πήγαινα έτσι την μηχανή στο χώμα, και στο τέλος της ημέρας είχα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μου ένα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας.. Εκτοτε έκανα πολλά χωμάτινα και ασφάλτινα μαθήματα, και πάντοτε είχα, τελειώνοντας η μέρα, την αίσθηση ότι έμαθα κάτι επιπλέον, ότι έγινα καλύτερος οδηγός και ότι τα χρήματα μου δεν πήγαν χαμένα.. Ετσι πάντα προτρέπω με πάθος, φίλους και γνωστούς, όποτε πετυχαίνουν μαθήματα οδήγησης και μπορούν, να μην τα χάνουν.. Είπα να κάνω το ίδιο και τώρα, σε όλους εσάς, που ίσως να έχετε αναστολές και ενδοιασμούς για το αν θα συμμετάσχετε ή όχι στο συγκεκριμένο μάθημα.. Κάντε το... Θα γίνεται καλύτεροι οδηγοί, θα αισθανθείτε ότι τα λεφτά σας πιάσανε τόπο.... Και κυρίως.... Θα το διασκεδάσετε... Τα λέμε στα Μέγαρα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα ειπες ολα...ακριβως αυτα που θελω να μαθω...απο αυτη την ημερα στα μεγαρα... για αυτο ενα ακομα μεγαλο μπραβο για τους διοργανωτες τοσο για την ολη διοργανωση αλλα και για το απιστευτα χαμηλο κοστος συμμετοχης σε μια τετοια διοργανωση... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα με κρατήσουν μακριά από το training. Καλό μάθημα σε όλους, πολλά μπράβο σε όσους έτρεξαν και θα τρέξουν για την διοργάνωση. |
|
|||
|
|||
λυπαμαι πολυ αλλα δεν θα μπορεσω να διασκεδασω και να μαθω μαζι σας.
ελπιζω την αλλη φωρα να ειμαι ποιο τυχερος με της ημερομηνιες. να περασεται καλα και ναγυνεται καλυτεροι!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Δημήτρη είμαι μέσα, έβαλα τα χρήματα στην ΑΛΦΑ .
Αν και πτυχιούχος, εχω ξανακάνει, θέλω να το επαναλάβω , για να διορθώνω τα λάθη μου, εν όψει βεβαίως του μεγάλου μας προσεχούς ταξιδιού και όχι μόνο. Ευχαριστώ |
|
|