|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 24 Νοέμβρη το Gsforum.gr εκδράμει στο....
Απόσπασμα:
Θα περάσουμε καλα |
|
|||
|
|||
Χάρη κι εγω από Σάββατο και σε... μονόκλινο παρακαλώ.
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Χάρη.
Εκδρομή στα πάτρια εδάφη. Όπου μπορώ να βοηθήσω , για διαδρομές , μαγαζιά , τοπία , παραλίες , κ.α. να σας ξεναγήσω σε ιστορικά βυζαντινά εκκλησάκια , όμορφους ιστορικούς τόπους , όπως το κάστρο της Κελεφας , τον Πύργο Δυρου , την ιστορική μάχη στα βρωμοπήγαδα στο Σκουτάρι κ.α. Ευχαρίστως να προτείνω , κανονίσω , ότι τραβάει η ψυχή σας με μεγάλη μου χαρά.… Φυσικά και είμαι μέσα στην εκδρομή. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Θα είναι πραγματικά μια πολύ καλή εκδρομή !!
Δεν λέω από τώρα το "ναί" γιατί και άλλες φορές το είπα και τελικά ακύρωσα. Το βάζω λοιπόν στο πλάνο και όταν έρθει η τελευταία εβδομάδα, τότε!!! |
|
|||
|
|||
Όσοι φίλοι έχετε δηλώσει συμμετοχή διαβάστε το ποστ ......
και πείτε μου αν σας ενδιαφέρει η διαμονή για Σάββατο Επίσης διαβάστε την Λίστα Συμμετοχών και αν δείτε κάτι στραβό πείτε μου... 1. lepanto 2. anegis μονόκλινο παρακαλώ. 3. MARK(?) 4. VDR 5. Arkas 6. SenseiG(?) 7. Gasgs 8. HAWK 46 9. evan400f 10. -DHMHTRHS- 11. Papadopaidi 12. jtnakos(?) 13. tazman(?) 14. syan 15. Akis(Για να δούμε) 16. Alkis83 17. kokkinos1 18. KOSTIS-GS 19. kostas1200 20. dimitris arazos 21. Lepanto ii (?) 22. angelthing 23. panagiotis.farmer 24. aeriko Ενδιαφέρομαι για Σάββατο 25. tom 26. figus 27. omorfantras δίκλινο για Σάββατο 28. nanoshophellas 29. BMW 1150 RT 30. Lzrsths (an yparxei endiaferon … eimai k gw mesa) 31. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΚΙΑΣ (ελπιζω να τα καταφερω) 32. Zissimo(απο Παρασκευη εγω αντισκηνο η τετρακλινο) 33. Zervas 34.peterv 35.steliosx Δεν λέω από τώρα το "ναί".... 36. Last edited by siraxanz; 02-11-2013 at 10:55. |
|
|||
|
|||
Ελα γιατί έχουμε πολλά να πούμε από τα Μέθανα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
28 και 34 αφορουν το ιδιο ατομο!!!!! |
|
|||
|
|||
Επίτηδες το έκανε ο Χάρης. Ηθελε να δει αν διαβάζουμε την "λίτσα"
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παυλάκο! |
|
|