|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: βαλκανικη εξορμηση
Ηλια ειμαι στη ρεσεψιον,,,,
...κατεβα ρε για καμμια μπυρα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε λίγο έπονται οι συντεταγμένες... Σας είπα ότι σας ζηλεύω; Καλή συνέχεια! Καλά να περνάτε! |
|
|||
|
|||
Εδώ το σημείο που θα πρέπει να έρθετε τουλάχιστον:
https://maps.google.com/maps?q=41.34...ode=+&t=m&z=13 Είναι το γνωστό restaurant Fresku. Από εκεί και μετά έχουμε ανάβαση 45 λεπτά. Σήμερα γύρισα μπαρουτιασμένος και δεν αποθήκευσα τις συντεταγμένες του προορισμού. Αλλά ούτως ή άλλως θα σας περιμένει είπαμε το αυτοκίνητο του συνταγματάρχη στην αφετηρία. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ειναι ψευτομαγκιά ούτε καπρίτσιο του Σέρβου τελωνειακού.... ειναι σωστή ενέργεια γιατί αλλιως αναγνωρίζει με πράξη την ύπαρξη του ανεξάρτητου Κοσόβου. Αν σε αφήσει να περάσεις σημαίνει οτι σου κάνει έλεγχο διαβατηρίου άρα αναγνώριση συνόρων. Επειδή το Κόσοβο θεωρείται σερβικό θα έπρεπε το σημείο ελέγχου διαβατηρίων να είναι στα συνορα Κοσόβου - Σκοπίων. αλλα εκεί δεν επιτρέπεται σερβος υπάλληλος. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να δεχόμαστε αεροπορικές γραμμές απο τα κατεχόμενα της Κύπρου . καλή συνέχεια στους μάγκες! Last edited by silvestros; 01-11-2013 at 21:24. |
|
|||
|
|||
Καλούς δρόμους και καλά να περάσετε.
Απόσπασμα:
Η άλλη είναι η . . . φίλη της. σ' άκουσε; |
|
|||
|
|||
τι εγινε;;;
Κατεβηκε η ακομα;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω είμαι στο bar με τα κορίτσια και σε ψάχνουμε...... Υπομονη θα έρθουν καλύτερες μέρες ......ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Αμαν ρε Γιωροοοοοο.......
Στο μπαρ ειναι και σε περιμενει με τα κοριτσια........ τι χασκεις στη ρεσεψιον;;;;; την ρεσεψιονιστ;;;; Αυτο το προσεχως που παιζεται;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτά τα μπερδέματα που σ'αρέσουν |
|
|