|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βενζίνη και ασετόν...
Σταματήστε σε ένα φαρμακείο και πάρτε μια σύριγγα!!!!!
|
|
|||
|
|||
Παιδια αν δεν γινει η δουλεια μετα το δινετε στη γυναικα
Μονο φοβαμαι αντι να ξεβαψει το νυχι μην ξεφλουδισει ολοκληρο |
|
|||
|
|||
Καλογερόπουλος για πάσης φύσεως χημικά (ξηρά και υγρα). Στον Πειραιά βρίσκεται σε κεντρική οδό. Όποιον και να ρωτήσεις εκει τον ξερει.
2,5€ με απόδειξη !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ξεφλουδιζαν, αλλα τα χέρια τους βέβαια ήταν σαν σμυριδοπανα..... |
|
|||
|
|||
1200άρι 2010 μοντέλο με 53k χλμ
Με αναλογία 2-3ml/lt δεν είδα κάτι αξιοςημείωτα διαφορετικό στην απόδοση.... Ίσως είναι η ιδέα μου αλλά συμπεριφέρεται όπως όταν έβαζα 100άρα Shell στη Βουλγαρία... Ανεβάζει, ίσως, ελαφρά πιό πρόθυμα και με γραμμικότητα.....όχι κάτι σπουδαίο όμως... Ίσως έτσι θα δούλευε το μοτέρ εάν έκαιγε σωστή βενζίνη Για οικονομία στο καύσιμο δεν μπορώ να υπολογίσω....τα μεγέθη είναι πολύ μικρά... Για τεστ κατέβηκα από Μαρούσι, μπήκα αριστερά περιφερειακό Καρέα και βγήκα Ηλιούπολη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αμα συνέχιζες λίγο ακόμα και έβγαινες Άλιμο, θα σε κέρναγα κανά σουβλάκι οπότε θάχες κέρδος! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
....για να το ρίξω και αυτό μέσα στο ρεζερβουάρ ή για να το φάω ???
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι αγοράζω μπουκαλάκι, πήρα και ογκομετρικό για ακρίβεια στο δεκαδικό. και ήμουν έτοιμος λοιπόν για να μπει το ασετόν 45 εμέλ στο παγουράκι, αχ να φτάσω στο Λουτράκι! Ρίχνω μέσα το ζουμί και τη σπρώχνω στη BP. Βάλε βενζινά βενζίνα κι από λίτρα μια ντουζίνα. Εφoρμώ για τη Συγγρού λες και έχω ΦουΖουΡού. Τις χαμηλές δεν τις κοιτώ, αλλού τρώω το παλτό. Στις ψηλές κάτι μου κάνει, και καμαρώνω σα σκεπάρνι. Στρίβω ζερβά για Πειραιά, έκτη κι ογδόντα, όλα καλά! Πήγα τρίτη να κατεβάσω, μα λέω "άσε, ροπές θα δοκιμάσω". Μέχρι να πω αμάν, αμάν βλέπω 130 στο καντράν, Μπαίνω ποτάμι να δώσω πόνο, στο χοντρούλη με το Τουόνο. Το πάει αργά όμως ο θείος και χαιρετάω εγκαρδίως. Στην ισάδα του Ικέα μ'ένα Versys για παρέα Πέσαμε σε κίνηση και πιάσαμε συζήτηση ....to be continued... |
|
||||
|
||||
Δηλαδή Πάνο, είδες διαφορά στις ψηλές ???
|