|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απόψεις για ασφάλτινα ελαστικά
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλό λιτό και κατανοητό !!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
|
|||
|
|||
Εξαρτάται που είναι το τέρμα του καθενός ελαστικού. (Για να μην πω το τέρμα του κάθε αναβάτη!)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τεσπα εχω αντιθετη αποψη για τα συγκεκριμενα ελαστικα, ισως στο 1150 που ειναι λιγο πιο βαρυ και λιγο λιγοτερο ευστροφο σε σχεση με το 1200 να φαινεται ετσι... αλλωστε για λαστιχα ποτε δεν θα ακουσεις τις ιδιες γνωμες..! Last edited by jmar; 30-11-2013 at 03:54. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το πρόβλημα είναι ότι το λάστιχο μαυρίζει απ' άκρη σ' άκρη φτάνοντας πια να πατάει στην κόχη με το προφίλ και εκεί τελειώνουν όποια άλλα όνειρα έκανες για μεγαλύτερη κλίση (πολύ πριν καταφέρεις να φτάσεις στο πατάκι όπως λες) Με την καμία δεν φτάνεις εκεί, γιατί αν φτάσεις θα έχεις ήδη πέσει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κανένας δεν είπε ότι λες ψέματα. Κουβέντα κάνουμε.
Εγώ κάποτε έξυνα τις μύτες των μποτών (ή μύτη πατούσε πάνω στο μαρσπιέ κι όχι η καμάρα του ποδιού) με απλό Tourance, με Tourance EXP, με ΤR91 και με Roadsmart II και το λάστιχο όταν το κοιτούσες μετά, είχε και μισό πόντο ακόμα αμαύριστο. Το Michelin είναι όλο μαυρισμένο, και δεν έχω φτάσει ακόμα στη μπότα και η μοτό κουνάει προειδοποιώντας με ότι να μη πιέσω άλλο. Τι να πω δεν ξέρω. Πάντως εγώ με αυτό το λάστιχο δεν κατάφερα ποτέ να στρίψω όπως με άλλα. Κατά τα άλλα όπως είπα, είναι το καλύτερο ελαστικό που έχω βάλει! |
|
|