|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
απο σημερα θα αφηνω ενα δεκαρικο την ημερα στην κυρα-λενη για φαγητο........ θα τους ταιζω μαρμαροσκονη...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τωρα ομως, θα παω για 3ημερο στην Ανδρο σε 4αστερο....με το 2μετρο εννοειται.......εκει να δεις ουζα, θα γινουμε ντιρλα στο υποσχομαι!!!!!! Last edited by GeorgeP; 06-06-2013 at 17:22. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είσαι σίγουρος ότι με τα 550 που παίρνουν οι γονείς τους όπως λές με τα οποία να είναι και ευχαριστημένοι ότι πάνε σχολείο όπως πρέπει ή σπουδάζουν,χλωμό το βλέπω μάλλον για δουλειά τα στέλνουν τα παιδιά,πάντως κάτι δεν συμβαίνει απο τα δύο,και 550ε και σχολείο όπως πρέπει ή σπουδές ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. |
|
|||
|
|||
καλα να περασεις!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για 116ε τον μηνα μιλαμε.................ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥ κοβοντας απο αλλου αν δεν εχεις ετοιμα χρηματα στην παντα. Ελ. επαγγελματιας εισαι υπαρχουν τροποι....το καθε Ελ. Επαγγελμα εχει τους δικους του τροπους |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με 1100 ομως και απο τους δυο γινονται πολλα. Αν ξερεις πολλους γονεις που:
διοτι:
Αλλα επειδη σιγουρα θα υπαρχουν και περιπτωσεις σαν κι αυτη που λες τοτε ειναι στο χερι τους να σκεφτουν τι θα κανουν στην ζωη τους, κατι δικο τους.......θα χρειαστουν ισως χρηματα αν και οχι παντα (π.χ πλασιε της AVON) αλλα θα πρεπει να βαλουν το κεφαλι κατω και να δουν τι θα κανουν κι οχι να κλαιγονται για τα 550 που παιρνουν ¨η δεν παιρνουν....... Last edited by GeorgeP; 06-06-2013 at 17:51. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Aυτό έχει μάλλον να κάνει με το κόλλημα με τις δίμετρες, δεν εξηγείτε αλλιώς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην Ιταλια ρωτας πως ζουνε με τα +200 παραπανω απο την Ελλαδα? Γιατι μονον οι Ελληνες γκρινιαζουν? ειδες τι λες? ''ειχα δυο παιδια στα 29 κι αν σημερα επαιρνα 550.......'', αρα σημερα δεν παιρνεις 550 κι ετσι δεν μπορεις να ξερεις γιαυτους με τα 550 αν υπαρχουν, ποσοι ειναι και κυριως πως ζουν. Εκανες τα δυο παιδια -να σου ζησουν φυσικα και να τα δεις οπως επιθυμεις - πως τα εκανες? κατα τυχη ¨η αποφασισες να τα κανεις βαζοντας κατω και τα οικονομικα....προφανως το δευτερο και καλα εκανες. Ειμαστε 7000 μελη, ας βγει καποιος με αποδειξεις και να πει ''εχω σπιτι με ενοικιο ¨η με δανειο, ειμαι παντρεμενος, εχω ενα/δυο παιδια, εχω μια GS1200, εχω ενα αυτοκινητο 1,4 και παιρνω 550ε....δεν δουλευει η γυναικα μου.......για να δουμε. |
|
|||
|
|||
σταματηστε να μιλατε για μετρα , γιατι καπου εδω ειναι κι ο μανιακος και καιροφυλακτει!!!!
|
|
|