|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως κατεβαίνουμε κατηφόρα στο χώμα ?
Παιδιά μην το ψάχνετε, χώμα και abs δεν πάνε μαζί.
Όσο για τη θέση οδήγησης στην κατηφόρα η δική μου άποψη είναι όρθιος και πίσω, μικρή σχέση στο κιβώτιο, καλή ισορροπία και έχει ο θεός. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ετσι ακριβώς!
|
|
|||
|
|||
Mεγαλη κουβεντα και δυσκολο να παντηθει με λιγες κουβεντες...ειναι τοσοι πολλοι οι παραμετροι που.....εγω νομιζω εν τελει οτι ABS και χωμα μπορει να συνδιαστει υπο συνθηκας...αλλά ειπα,ειναι οι συνθηκες που μιλαμε για πολλη κουβεντα...
|
|
|||
|
|||
Στη κατηφορα, ορθια σταση οδηγησης με τον κορμο του σωματος μας προς τα πισω και συνεχη ροη αφηνοντας τη μοτοσυκλετα να ρολαρει με ταχυτητα στο κιβωτιο(ενεργο φρενο)και οχι με συμπλεκτη 'η νεκρα. Χρηση συνδυασμου μπροστινου και πισω φρενου σε αναλογια 25/75% χωρις πανικο. (Riding Tips, του Νικου Σπανου, MOTO off road adventure 2008). Απλα το αντεγραψα, περιληπτικα. Νομιζω οτι ειναι περιεκτικο και χρησιμο.
|
|
|||
|
|||
ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!
|
|
|||
|
|||
Αντι να βάζουμε ακράπες και προβολάκια και καρμπον και και και....
καλο ειναι να συμμετέχουμε σε κανενα μαθημα για να μάθουμε σωστα απο επαγγελματιες ανεξαρτήτου ονοματος και εταιρίας!!! δεν ειναι πολλά τα 60 ευρό ....αντι τα 700 για μια ακραπα!!! Λέω εγω τώρα..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν τα λες και άσχημα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
( Χθες εφυγες νωρις φιλε...) Τα λεμε.. |
|
|||
|
|||
καλήμερα φίλε ειναι για να μου στέλνονυ ΠΜ ΧΑΧΑΑΧ
ναι φίλε εφυγα κατα της 2!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκίνημα στο χώμα... | stefas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 8 | 08-04-2010 14:35 |
Πάνε οι Harley στο χώμα;;; | skippybi | Άλλες εταιρίες | 8 | 02-12-2009 11:03 |
Πως να κρυφτείτε στο γραφείο σε 5″ !! | Alext | Αστεία Video | 7 | 08-09-2009 18:15 |
Πως σβήνουμε τη φωτιά στο τηγάνι ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 13 | 26-06-2009 01:24 |
Πως περνάμε drawings στο GPS? | leonidas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 07-04-2009 17:27 |