|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ παιδιά. Μάριε θα είμαστε στα μέρη σου, Καλάβρυτα, την Κυριακή κατά τις 17:30. Αν σε βγάλει… τον πίνουμε τον καφέ. |
|
|||
|
|||
Μπράβο παίδες... ωραία εμπειρία...!!! Με το καλό στην επόμενη...
|
|
|||
|
|||
Μόνος από δω και πέρα… Αγ. Μερκούριος όταν επανέλθει στα καλά του.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το δεν τρελλαθηκα.......τι υπονοεις φιλαρακι;;;;
δεν εμαθες τιποτα;;;; αξιζει να πληρωσεις για να παρακολουθησεις τα μαθηματα;;; για μιλα χρησταρα..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτά που ΕΓΩ έμαθα από το event, είναι ότι στο χώμα είσαι πάντα όρθιος, ότι αν φρενάρεις με συγκεκριμένο τρόπο δεν πέφτει το colossal on – off, ότι αν κατεβαίνεις μια χωμάτινη με κλίση 60%(!) δεν πατάς φρένο και όπου σε πάει… δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ένας άλλος με μεγαλύτερες γνώσεις επάνω στο θέμα, μπορεί να έπαιρνε περισσότερα, να βελτιώσει τακτικές του, φρεναρίσματα, ισορροπίες, στροφές κλπ. Αλλά όπως προανέφερα, σε μένα τον αρχάριο δεν έδωσε πολλά. Δωρεάν ΟΚ. Με χρήματα, όχι. Επίσης δεν ξέρω για τα επόμενα στάδια, που πιθανόν θα μας καλέσουν, για να μας πουλήσουν πλέον. Επίσης από την βόλτα στο βουνό… δεν έκανα κάτι, που δεν θα έκανα και μόνος μου. Ίσα – ίσα. Δεν μπορώ να πω ότι έμαθα ότι δεν θα πατήσω την κοτρώνα, ούτε δεν θα πέσω στο νεροφάγωμα. Ένα καλό ήταν ότι όταν είχα πόνους στο χέρι, στην διαδρομή επάνω στο βουνό, η ‘σκούπα’ τους έμεινε μαζί μου όσο χρειάστηκε και φέρθηκε άψογα. Το παιδί λέγεται Κώστας και ήταν γενικότερα πιο ήπιων τόνων από όλους τους υπόλοιπους εκπαιδευτές. Και κατά την γνώμη μου πιο αποτελεσματικός και ήρεμος. Αλλά ας πουν την γνώμη τους και οι άλλοι, Σταύρος – Μάριος - Λουκάς. Last edited by ckk; 14-12-2010 at 19:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οκ.....με καλυψες
|
|
|||
|
|||
...και μερικές φωτό απο το event...
ο Νίκος Σπανος μας προετοιμάζει.. ..εν αναμονη.. ..συσσωμο το φορουμ..ckk,mario,staga1200 ..για απειρος καλα τα πάω.. Σπανος εν δράση.. καποιες οδηγίες... ...και αρχίζουν τ'ακροβατικά.. ..τέλος καλο όλα καλά.. |
|
|||
|
|||
Ωραίος ο κύριος Μάριος... Ευχαριστούμε.
|
|
|||
|
|||
Μάριε οδηγάρα !!!
|
|
|||
|
|||
μπραβο παλικαρια παντα τετοια!!!!
{ΧΡΗΣΤΟ εαν το κανεις και αλλες φορες πρεπει να προσαρμοσεις την μηχανη σου στο υψος σου γιατι εισαι πολυ ψηλος για το οπως ειναι τωρα η μηχανη.....} |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Captain is back... | Captain_Andreas | Καλώς ήλθατε | 21 | 19-07-2010 17:31 |
“BRING THEM BACK!” | Black_Shadow | Ελλάδα | 2 | 29-06-2010 08:17 |
Bring them back | billy_bmw | Πολιτισμός | 12 | 20-04-2010 16:18 |
BMW Lo Rider Back to base, Back to the future. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-03-2009 02:11 |