|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !
Παίδες εγώ είμαι off καθότι τα λάστιχα που είχε η μηχανή απο τον προκάτοχο εκτός του ότι ήταν του 2006 παρέδωσαν και πνεύμα...
Έβαλα τα EXP χθές το απόγευμα |
|
|||
|
|||
Ποσο τα πηρες τελικα??
|
|
|||
|
|||
240 τοποθετημένα (250 γιατί άλλαξα και βαλβίδες).
|
|
|||
|
|||
Εντάξει.... 230 τα έχω βρει εγώ Καλορίζικα με πολλά πολλά χιλιόμετρα φορτωμένα!!! |
|
|||
|
|||
Ευχαριτστώ man!
|
|
|||
|
|||
παιδια κανα νεο απο την ομαδικη????
εγω κανα δυο που ρωτησα εδω δεν μπορουν να μου δωσουν τιμες αθηνας οποτε μαλλον θα κανονισετε οι πρωτευουσιανοι αντε γιατι καραφλιασαν τελειως!!!! |
|
|||
|
|||
Έλα πάμε λέω ομαδική........ και έχω το GS με λάστιχα πίστας (σλικ) έλα εγω και ο Βασίλης πάμε να φάμε τον γιατρό!
|
|
|||
|
|||
μαλλον οπως πατε θα τα φατε στο γιατρο!
|
|
|||
|
|||
michelin anakee II Eχει βαλει κανενας σε adventure?του 08??Εντυπωσεις?
Ακουσα οτι αντεχουν για 20000 χλμ,,,,,,καμια σχεση με τα προηγουμενα....... εχουμε κανενα νεο για την ομαδικη???θα με γραψουν οι τροχαιοι για driftarismata!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Πάμε για ομαδική πατερίτσες??????????? Δώσε προσφορά Κώστα!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |