|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες
Απόσπασμα:
Πλάνο έκτακτης ανάγκης ενεργοποιήθει..... |
|
|||
|
|||
theo κοιτα και εδω ΚΕΔΡΟΣ - δασικό χωριό - αρχική σελίδα .εκτος αγ. πνευματος που θα ειμαι στο βουνο θα το παλεψω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσύ βρε που τα ξέρεις όλα αυτά!??? πολύ καλή διαδρομή η 2η μέρα είναι πολύ δυνατή και με απίστευτη ομορφιά. μια πολύ καλή βάση,είναι και ο Βαπτιστής (χωριό). να πω και κάτι,αλλά μην με πάρετε με τις πέτρες αφού μιλάμε για τέλη μάη,δηλαδή για καλοκαιράκι αντισκηνάκι και μαζεμένη παρέα δίπλα απο το ποτάμι θα σας χάλαγε? χώρια που θα γλιτώνατε και πολύ παραδάκι τσίπουρα,μπανάκι,θράκα,τέλος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιλας για το ποταμι κατω στο χωριο Χριστοι η κανενα δικο σου κρυμμενο αλλου? Οτι πει η παρεα για υπνο εγω μεσα.. |
|
|||
|
|||
Η διαδρομη συνεχως βελτιωνεται με τις παρεμβασεις ολων οσων γνωριζουν την περιοχη , αλλα το μονο στο οποιο διατηρω επιφυλαξεις ειναι η ημερομηνια.
Αν η εκδρομη κανονιστει τον Μαιο και την ζεστη αποφευγουμε και οι τιμες σιγουρα θα ειναι χαμηλοτερες.Παντως οτι και αν αποφασιστει εμεις ειμαστε μεσα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
20-22 η 27-29 ΜΑΙΟΥ. 1.Teo 71 2.Dent 3.sakis 4.paschalis (ΜΟΝΟΣ) 5.tatoopanther 6.Nikos X |
|
|||
|
|||
Για προσθεστε και τον commander έτσι για να υπαρχει!
|
|
|||
|
|||
Και μου φαίνεται το 27'28'29 Ειναι καλητερα ...........αλλα πάντα με οτι βολεύει τον λαό!!
|
|
|||
|
|||
δλδ χρειάζεται 1 ημέρα άδεια?
|
|
|||
|
|||