|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έκθεση Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας του GS Forum !!!
Καλλιτέχνες που είστε??? Θα αρχίζω να φωνάζω ονομαστικά, ώστε να δηλώσετε συμμετοχή ... Βy the way,
Ο μέντορας μου τι κάνει??? Ελα να σε βλέπω... Εχετε γεμίσει ένα server φωτογραφίες, και τώρα δεν μου δηλώνετε συμμετοχή... Ναι, και σε εσένα, από τον Καραβόμυλο ομιλώ... Μην γελάς σε βλέπω.... Αντε γιατί βάλω τα πρόβατα που σηκώσατε, και θα βάλω τα ονομάτα σας από κάτω... |
|
|||
|
|||
Και εγώ μέσα...
|
|
|||
|
|||
Δημήτρη βάλε και εμένα στη λίστα!
|
|
|||
|
|||
Συμμετέχοντες στην Έκθεση Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας. 1) adventure 2) Nordkapp 3) ARGI 4) Yns 5) Markas 6) Tattoopanther 7) evan400f.......................5 8) gemara.........................5 9) Magelanos 10) Gandreas 11) barakos Yiannis.............5 12) LakisGS 13) dimitrisb 14) Δημήτρη να βάζουμε και τον αριθμό φωτογραφιών μέσα για να βγει το σύνολο; |
|
|||
|
|||
Moνο τοσοι?Αντε βρε παιδια τοσα ταξιδια και εκδρομες εχετε κανει,αντε να βλεπω συμμετοχες....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
yns και Markas από 5 ο καθένας.
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Με 5 και εγω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ίσα με πόσο δηλαδή θες;;; Συμμετέχοντες στην Έκθεση Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας.
1) adventure 2) Nordkapp......................5 3) ARGI 4) Yns..............................5 5) Markas.........................5 6) Tattoopanther 7) evan400f.......................5 8) gemara.........................5 9) Magelanos.....................5 10) Gandreas 11) barakos Yiannis.............5 12) LakisGS 13) dimitrisb 14) |
|
|||
|
|||
Η συγκεκριμένη είναι 6164*1616 px και αν το μέγιστο μήκος είναι 30 εκ το ύψος της θα πάει στα 7,8 εκ. Απλά ρώτησα επειδή λέμε "20*30 το λιγότερο". Βέβαια δεν την έχω ακόμα τυπώσει να δω πώς βγαίνει, στο χαρτί μπορεί να είναι ωραία και έτσι. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έκθεση μαθητή περί δημοκρατίας | alfred69 | Πολιτισμός | 9 | 28-12-2011 12:20 |
Έκθεση Vespa στην Αθήνα | ming | Άλλες εταιρίες | 14 | 31-10-2011 22:32 |
Έκθεση Τρόικας | ckk | Επικαιρότητα | 13 | 21-10-2011 14:56 |
Έκθεση Ζωγραφικής Crazy artist | crazy artist | Πολιτισμός | 20 | 28-05-2011 03:03 |
Μαθητικη Έκθεση | Alext | Χιούμορ | 0 | 29-09-2009 00:40 |