|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ;
Απόσπασμα:
εχεις δικιο...
στον νικο....μην την δωσεις |
|
|||
|
|||
Κοιτάξτε. Για να στη ζητήσει κάποιος θα είναι σίγουρα κολητός.Άρα εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να του αρνηθείς.Εγώ πάντως δεν ζητάω ποτέ.
|
|
|||
|
|||
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα το να δώσω τη μηχανή μου αλλά από τότε που βρέθηκα στα δικαστήρια και 3χρονια αναστολή έβαλα μυαλό. Ποτέ μακριά από τα μάτια μου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σου έκατσε στραβή ;;; |
|
|||
|
|||
Μετά από ένα χρόνο που ήρθε η κλίση να παρουσιαστώ στο δικαστήριο ( για επικίνδυνη οδήγηση ,κτλ ).Ο καημένος δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται ,ο τροχονόμος όμως πήρε πινακίδα και να σου ο Νικόλας στο δικαστήριο πάλι καλά που την έβγαλα καθαρή. Ο <<<φίλος >>> που έδωσα τη μηχανή δεν μου είπε τίποτα . Ευτυχώς που έπεσα σε κάλο πρόεδρο.
|
|
|||
|
|||
Εγώ συνήθως αλλάζω με τον κολλήτο μου τον Cyril Despres, αν και τώρα τελευταία αυτός δεν μου τη δίνει και πολύ τη δικιά του γιατί φοβάται μη του την σπάσω...
|
|
|||
|
|||
Mονο στον μηχανικο μου και αυτο με δυσκολια.Δεν ειμαι του ρισκου!
|
|
|||
|
|||
«Το ξένο έχει την κατάρα» λένε στα μέρη μου…..
Δύσκολο να πεις όχι σε φίλο….αλλά και δύσκολο να μην σε τρώνε τα φίδια αν την έχεις δώσει… Μην σου τύχει είναι… |
|
|||
|
|||
Εμενα με "ζωνουν τα φιδια" οταν οδηγαω ξενο μηχανακι, ακομα και αν ειναι της γυναικας μου-αδελφου μου-"κολλητου" του.. Τι να λεμε τωρα..
|
|
|||
|
|||
Γενικά όχι γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου με ξένες μηχανές. Και όπως λέει, μηχανή και γυναίκα δεν δανείζονται…
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα ήθελα την γν'ωμη σας | chgouras | Μπότες | 11 | 13-10-2009 17:48 |
Πως να κοιμήσετε το μωρό σας αν έχετε Linux!! | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 07-09-2009 22:50 |
Μην αφήνετε τη μηχανή στη γιαγιά σας... | georgekostas | Χιούμορ | 20 | 31-08-2009 17:44 |
Έκανε το γύρω του θριάμβου... και έπεσε από την μηχανή! | Black_Shadow | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 25-08-2009 00:48 |
Παραλία? Ναι γιατί όχι? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 8 | 08-06-2009 18:22 |