GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-12-2012, 22:01
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Μήνυμα προς τους φίλους αστυνομικούς!

Απο ποτε ξέρεις την τσέπη μου ρε φίλε ;;;;;;

Θα στο πω για τελευταία φορα, αν μπορει το θολωμενο σου μυαλο να το καταλάβει...έχει καλως
Τον θάνατο του πιτσιρικά καταδικαζω ........
Καταδικαζω και τους αληταραδες που έκαψαν τους εργαζόμενους της τράπεζας και δεν με ενδιαφέρει αν ήταν αναρχικοί, δεξιοί, συριζαιοι κλπ....
Οσο για το τελευταίο.....που ξέρεις τι θελεις να είσαι καλα με έκανες και γέλασα
Φανατικός ΠΑΣΟΚΟΣ είσαι και δεν ξέρεις ποιον να υποστηρίζεις ...πια
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 22:05
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Τελευταια σαν Ζ στην Θεσσαλονικη(2 περιστατικα απο τον περασμενο Απριλιο) εχουμε βιωσει καταστασεις οπως π.χ ατομο βαδιζει εν μεση οδο και φερει εμφανως αντικειμενο-πιστολι.Και στις 2 περιπτωσεις επροκειτο για φοιτητες οι οποιοι ανηκουν στο 'Χωρο' ο ενας μαλιστας ηταν αλλοδαπος .Στην δικη μου περιπτωση ο 'δραστης' περπατουσε αμεριμνος σε κεντρικη οδο της Θεσσαλονικης σε ωρα αιχμης. Η εξουδετερωση του εγινε αφνιδιαστικα απο πισω χωρις να παρει στην κυριολεξια γραμμη κανενας.Αποτελεσμα το αντικειμενο ηταν πιστο αντιγραφο υπηρεσιακου οπλου το οποιο στην περιπτωση που με αντιλαμβανοταν και εκανε εστω και για 'πλακα' καποια στραβη κινηση πιστευω οτι θα του ειχαμε αδειασει τουλαχιστον απο μια γεμιστηρα ο καθενας.Στο δικαστηριο φυσικα του παραλογου ο εν λογω κυριος αθωωθηκε ισχυριζομενος οτι το 'οπλο' το ειχε χρησιμοποιησει για τις αναγκες παραγωγης μια ταινιας εντος του πανεστημιακου χωρου( εεεε συγνωμη κυριε προεδρε...η συλληψη εγινε εκτος πανεστημιακου χωρου!!! Λεπτομερειες κυριε μαρτυς)Εν κατακλειδι για να σας μην σας τα κανω τσουρεκια ακομα μια βραδυα τελειωσα την καταθεση μου λεγοντας οτι 'Να θεωρειτε τον πελατη σας τυχερο που επιληφθηκε η Ζ στο σημειο και οχι τιποτα Happy triggers γιατι αυτην την στιγμη θα ειχαμε ακομα εναν Ηρωα και μια καμενη πολη...Φυσικα δεν περιμενα τιποτα αλλο απο το κλασσικο μιδιασμα.Τα συμπερασματα δικα σας!!!

Υ.Γ
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 22:27
element Ο/Η element βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Α.Τούμπα
Μoto: GS 1200 ADV 07'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελευταια σαν Ζ στην Θεσσαλονικη(2 περιστατικα απο τον περασμενο Απριλιο) εχουμε βιωσει καταστασεις οπως π.χ ατομο βαδιζει εν μεση οδο και φερει εμφανως αντικειμενο-πιστολι.Και στις 2 περιπτωσεις επροκειτο για φοιτητες οι οποιοι ανηκουν στο 'Χωρο' ο ενας μαλιστας ηταν αλλοδαπος .Στην δικη μου περιπτωση ο 'δραστης' περπατουσε αμεριμνος σε κεντρικη οδο της Θεσσαλονικης σε ωρα αιχμης. Η εξουδετερωση του εγινε αφνιδιαστικα απο πισω χωρις να παρει στην κυριολεξια γραμμη κανενας.Αποτελεσμα το αντικειμενο ηταν πιστο αντιγραφο υπηρεσιακου οπλου το οποιο στην περιπτωση που με αντιλαμβανοταν και εκανε εστω και για 'πλακα' καποια στραβη κινηση πιστευω οτι θα του ειχαμε αδειασει τουλαχιστον απο μια γεμιστηρα ο καθενας.Στο δικαστηριο φυσικα του παραλογου ο εν λογω κυριος αθωωθηκε ισχυριζομενος οτι το 'οπλο' το ειχε χρησιμοποιησει για τις αναγκες παραγωγης μια ταινιας εντος του πανεστημιακου χωρου( εεεε συγνωμη κυριε προεδρε...η συλληψη εγινε εκτος πανεστημιακου χωρου!!! Λεπτομερειες κυριε μαρτυς)Εν κατακλειδι για να σας μην σας τα κανω τσουρεκια ακομα μια βραδυα τελειωσα την καταθεση μου λεγοντας οτι 'Να θεωρειτε τον πελατη σας τυχερο που επιληφθηκε η Ζ στο σημειο και οχι τιποτα Happy triggers γιατι αυτην την στιγμη θα ειχαμε ακομα εναν Ηρωα και μια καμενη πολη...Φυσικα δεν περιμενα τιποτα αλλο απο το κλασσικο μιδιασμα.Τα συμπερασματα δικα σας!!!

Υ.Γ
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ
Σωκράτη τα έχουμε ξαναπεί αυτά..έξω από τον χορό και από τις τηλεοράσεις βγαίνουν εύκολα συμπεράσματα..
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 22:30
Senior Member

Να συμφωνήσουμε, ότι ο θάνατος του πιτσιρικά, δεν ειναι απάτη;;;;;
Σε ότι άλλο πείτε, το συζητάμε....
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 22:45
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Και αν νομίζεις, ότι θα ξέρεις ανα πάσα στιγμή που θα ειναι ο γιος σου, είσαι γελασμενος....
Στην εφηβεία τους τα παιδιά, δεν τα λένε ολα και κάνουν και κάποιες Λαλακιες, που αν ειναι τυχερά, τις ξεπερνούν αναιμακτα
Δε διαφωνώ...
Θα στο θέσω αλλιώς...
Υπάρχει περίπτωση ο γιος σου να πετάγε μπουκάλια και πέτρες και να εβριζε χωρίς λόγω σε αστυνομικούς;
Δε νομίζω...
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 22:46
element Ο/Η element βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη Α.Τούμπα
Μoto: GS 1200 ADV 07'

Απόσπασμα:

Δεν είναι και ας είναι ο τελευταίος
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 23:02
tsatsos Ο/Η tsatsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΓΑΒΑΛΟΥ
Μoto: BMW R 1200 RT

Απόσπασμα:
Kωστα ξερεις τις αποψεις μου και συμφωνω σε πολλα πραγματα μαζι σου.Αλλα βλεποντας τα πραγματα ποιο ψυχραιμα δεν μπορω να δεχτω την επιλεκτικη ευαισθησια των "συντροφων"μου.Ξερουμε οτι σκοτωθηκε ενα παιδι απο εναν μ@λ@κ@ καουμποι βλαμενο η οπως αλλιως θες πεστον.Ουτε ηρωας ειναι ο πιτσιρικας ουτε νομιζω οτι ηταν κανενας συνειδητοποιημενος πολιτικα νεαρος.Εκανε μια χαζομαρα οπως καναμε ολοι μας και τρεμει και εμενα η ψυχη μου γιατι εχω δυο παιδια που ειναι καθε μερα εξω και δεν ξερω τι μπορει να τους συμβει.Αλλα αν θυμαμαι καλα μερικες μερες μετα απο τον φονο του Αλεξη μια βομβα ειχε σκασει και δυο παιδακια μεταναστες που ψαχνανε στα σκουπιδια το ενα σκοτωθηκε και το αλλο εμεινε τυφλο.Δεν ειδα καμια αντιδραση απο τους ευαισθητους....Και ο Θανος Αξαρλιαν στο Συνταγμα 20 χρονων ηταν...Και αυτο που με νευριασε ποιο πολυ ηταν η ερωτηση "προοδευτικου"δημοσιογραφου που επαιρνε συνεντευξη απο τη μανα του Καλτετζα (αλλη τραγικη ιστορια αυτη)με αφορμη το τραγικο θανατο του μικρου:Πως αισθανεστε που ειστε η μανα ενος ηρωα;
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 23:14
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Απο ποτε ξέρεις την τσέπη μου ρε φίλε ;;;;;;

Θα στο πω για τελευταία φορα, αν μπορει το θολωμενο σου μυαλο να το καταλάβει...έχει καλως
Τον θάνατο του πιτσιρικά καταδικαζω ........
Καταδικαζω και τους αληταραδες που έκαψαν τους εργαζόμενους της τράπεζας και δεν με ενδιαφέρει αν ήταν αναρχικοί, δεξιοί, συριζαιοι κλπ....
Οσο για το τελευταίο.....που ξέρεις τι θελεις να είσαι καλα με έκανες και γέλασα
Φανατικός ΠΑΣΟΚΟΣ είσαι και δεν ξέρεις ποιον να υποστηρίζεις ...πια
Σε ολα αυτα σου απαντουν δεοντως οι παραπανω αυτου του μηνυματος.

Εκανα το λαθος και ημουν πασοκος διοτι καταπινα αυτα που μου σερβιριζαν χωρις να αναρωτιεμαι το τι και το πως...ελπιζω να μην κανεις το ιδιο λαθος με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τωρα ειμαι με την Ελλαδα και την διασωση της.............
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 23:20
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Eπίσης κανένας δεν έχει αναφερθεί στο παληκάρι που γαζώθηκε για αντίποινα ενώ έκανε την υπηρεσία του ένα μήνα μετά στις 5/9/2009 στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Και εδώ οι δράστες δεν πιάστηκαν ποτέ, προβοκάτορες και αυτοί...;
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2012, 23:21
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsatsos Εμφάνιση μηνυμάτων
Kωστα ξερεις τις αποψεις μου και συμφωνω σε πολλα πραγματα μαζι σου.Αλλα βλεποντας τα πραγματα ποιο ψυχραιμα δεν μπορω να δεχτω την επιλεκτικη ευαισθησια των "συντροφων"μου.Ξερουμε οτι σκοτωθηκε ενα παιδι απο εναν μ@λ@κ@ καουμποι βλαμενο η οπως αλλιως θες πεστον.Ουτε ηρωας ειναι ο πιτσιρικας ουτε νομιζω οτι ηταν κανενας συνειδητοποιημενος πολιτικα νεαρος.Εκανε μια χαζομαρα οπως καναμε ολοι μας και τρεμει και εμενα η ψυχη μου γιατι εχω δυο παιδια που ειναι καθε μερα εξω και δεν ξερω τι μπορει να τους συμβει.Αλλα αν θυμαμαι καλα μερικες μερες μετα απο τον φονο του Αλεξη μια βομβα ειχε σκασει και δυο παιδακια μεταναστες που ψαχνανε στα σκουπιδια το ενα σκοτωθηκε και το αλλο εμεινε τυφλο.Δεν ειδα καμια αντιδραση απο τους ευαισθητους....Και ο Θανος Αξαρλιαν στο Συνταγμα 20 χρονων ηταν...Και αυτο που με νευριασε ποιο πολυ ηταν η ερωτηση "προοδευτικου"δημοσιογραφου που επαιρνε συνεντευξη απο τη μανα του Καλτετζα (αλλη τραγικη ιστορια αυτη)με αφορμη το τραγικο θανατο του μικρου:Πως αισθανεστε που ειστε η μανα ενος ηρωα;

Εγω μιλάω για την δολοφονία του πιτσιρικα και όχι για την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος, απο την πλευρα των κομμάτων
Προφανώς και δεν ήταν ήρωας ο μικρός.....νομίζω ότι γράφω ξεκάθαρα την απο η μου για το θεμα...
Ο λαλακας που τον πυροβόλησε ειναι το θεμα μου......και όσο και να προσπαθήσουν να τον δικαιολογήσουν κάποιοι.....δεν πειθουν
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης