|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάκληση μοντέλων BMW!!!!!!!!!!!!
Απόσπασμα:
άλλο "προσωποποιώ" άλλο "μπαίνω σε προσωπικά δεδομένα" (που είναι πράγματι κακό και άσχετο με το φόρουμ) για τις μηχανές σου δεν μιλάς; μιλάς για κάποιου άλλου; δεν κατάλαβα τι σε ενόχλησε, βγαίνεις και λες για κάποια πράγματα (και καλά κάνεις)... θες να τα πεις μαζί με επιχειρήματα ή απλά να δεχτούμε ότι έτσι είναι επειδή το λες; αν αυτό το ξεκαθαρίσαμε, μου απάντησες μόνο μια από τις ερωτήσεις μου, οπότε επιστρέφω (με rephrasing): - γιατί η χαλασμένη μπαταρία είναι πρόβλημα της BMW; - τελικά τι έγινε με το ring; - τελικά τα άλλα (δηλ. το 1200s, το 1200GS και το 1100GS αν και αυτό πάει στο χρονοντούλαπο) τι μικροπροβλήματα σου έβγαλαν; ευχαριστώ για τον χρόνο σου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ναι σωστα!!!! όπως ολοι μας εξ άλλου!! |
|
|||
|
|||
ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ( Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ 20/80 ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ) ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΓΚΑΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΤΥΧΟΣ ΗΜΟΥΝ) ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ JAPAN. ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ HONDA ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΠΑ ΟΣΟ ΕΞΕΛΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ. |
|
|||
|
|||
μη τα λες αυτά - αφού το μοτέρ είναι 70 ετών (όπως μας λέει ο George)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ως καινούριος κάτοχος BMW (από τον Μάη) έχω αγχωθεί με αυτά που διάβασα εδώ.
Μπήκα από περιέργεια σε ένα από τα link που έστειλε o GeorgeP και ηρέμησα λίγο. Μπορείτε να διαβάσετε και μόνοι σας... http://varaderoforumcom.h826747.serv...86041ea19d5f2a |
|
|||
|
|||
Γενικά σε συζητήσεις με φίλους έλεγα οτι πηρα το f800GS επειδή νομίζω οτι αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του. Επίσης οτι αν είχε φτιάξει η HONDA ένα τέτοιο μηχανάκι θα την προτιμούσα από την BMW.
Τελικά κανείς δεν είναι τέλειος... |
|
|||
|
|||
Μα.......ΚΑΝΕΝΑΣ σου λεω!!!
|
|
|||
|
|||
Βρε παιδια (νεοι-μικροι-μεγαλοι-και ηλικιομενοι..)
Δεν εχετε καταλαβει πως οποια μαρκα και να ειναι αυτη ειτε Japan ειτε Europian τα προβληματα ειναι αλλου περισσοτερα και αλλου λιγοτερα...Και πιστεψτε με πως τα σοβαρα προβληματα τα εχουν ολες οτι σημα και να εχει πανω στο ρεζερβουαρ..Και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν ολοι τοση λιγοτερη διαμαχη θα υπαρχει..Το μονο που χρειαζεται σε τετοιες περιπτωσεις ειναι βοηθεια και κατανοηση σε περιπτωση που καποιος μεινει στον δρομο γιατι δεν ειναι καθολου ωραιο....Και οχι να αρχισουν να του λενε τι μπ.... ειναι αυτο και πηγαινε παρε κατι αλλο και το δικο μου δεν μενει και το αλλο δεν κανει τιποτα ειναι απλα να μη σου τυχει.... Και κατι αλλο ημουν Γιαπωνεζος για 20 χρονια και ακομα μου αρεσουν...Αλλα οταν αρχισε και η καλυτερη εταιρια να βγαζει ζημιες και ολοι ξερουμε πια ειναι τοτε ολα εχουν μπει στο ιδιο τρυπακι με στοχο την τσεπη του καταναλωτη Αυτα τα ολιγα ειχα να πω και παντα με σεβασμο πρω ολους αλλα η αληθεια ειναι αυτη και περικες φορες ειναι δυσκολο να την καταλαβουν... |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανάκληση BMW F650GS | arisxios | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 04-04-2009 21:22 |
Ανάκληση μοτοσικλετών της BMW | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 28-01-2009 16:29 |
Ανάκληση ΒMW f650gs | vtheo | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-01-2009 23:28 |
Ανάκληση μοτοσυκλετών BMW F800S & F800ST | Nikos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 22-12-2008 13:45 |