|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δημοσίευση Επιστολής προς την BMW Hellas
Απόσπασμα:
Εδώ και ένα χρόνο μου χρωστάνε το μέρισμα................. |
|
|||
|
|||
Εγω κύριοι δίνω χίλια δικιά στον συνφορουμιτη!!!
Στην Ελλάδα, το 90% των αντιπροσωπειών είναι για τον π....σο στο θέμα "after sales servis"! Όλο παχιά λόγια και υποσχέσεις, και ολα αυτα μέχρι να τους δώσεις τα όμορφα χρήματα σου. Μετα δεν θέλουν να σε ξέρουν ! Αυτο το "σεριφάτο" που επικρατεί στην Ελλάδα, πρέπει και θα σταματήσει κάποτε! Προσωπικά χαίρομαι όταν οποιεσδήποτε εταιρείες (ειδικά αυτές που με έχουν αφήσει ξεκρεμαστο, παρα τα παχιά τους λόγια, πριν την αγορα απο εμένα του προϊόντος τους) ΚΛΕΊΝΟΥΝ!!! Δεν εξέταζω και δεν με ενδιαφέρει, αν έκλεισαν λόγο του ότι έχουμε κρίση, ούτε αν ο κόσμος την ψάχνει δίπλα και τριπλά πριν αγοράσει κάτι πλέον! Ζούμε δύσκολες εποχές. Οι εποχές που αγοραζαμε σαν βουδια πέρασαν! Όσοι απο αυτούς περίμεναν τα πελετακια, να τους ταξουν λαγούς με πέτραχυλια, και μετα έκαναν ότι δεν μας είχαν ξαναδεί ποτε στην ζωή τους, ας σβήσουν απο τον χάρτη!!! Θα μείνουν ΜΟΝΟ όσοι είναι αληθινοί επαγγελματίες, είτε τους αρέσει είτε όχι ! Στο καλο λοιπόν, και να μην μας γράφουν ... |
|
|||
|
|||
Δημοσίευση Επιστολής προς την BMW Hellas
Αγαπητοί Φίλοι,
Σας ενημερώνω πως έχουν περάσει 10 ημέρες και πλέον και δεν έλαβα ακόμη καμία απολύτως απάντηση από την BMW HELLAS. Φυσικά το κράνος ήρθε και λειτουργούν όλα άψογα. Ευχαριστώ! ΥΓ : Έτσι για αυτούς που υποστήριζαν ότι δεν θα έπρεπε να αναφερθεί καθόλου το γεγονός... |
|
|||
|
|||
ούτε θα έρθει
όπως είπα στην αρχή το πιθανότερο είναι ότι BMW-Παναγιωτόπουλος τα είπαν μεταξύ τους - είτε το παραδέχονται είτε όχι αυτό σου αρκεί για μένα μια απάντηση της BMW Hellas ΜΕΤΑ την λύση του θέματος (όπως και αν έγινε) είναι γλύψιμο κακής ποιότητας - οπότε καλύτερα να μη γίνει εγώ μαζί σου ήμουν για την δημοσιοποίηση |
|
|||
|
|||
...τελικα μονο με τη φοβέρα τις δημοσιοποιησης θα έχουμε καλή αντιμετώπιση απο την εταιρεια που εχουμε εμπιστευτει? θέλουν να το σκεφτόμαστε διπλά όταν πάμε να καταθέσουμε τα λεφτά μας στο ταμείο τους? αγοράζουμε τα προιόντα τους για την ποιοτητα αλλα και γιατι πιστεύουμε οτι θα εχουμε την καλλυτερη after sale εξυπηρέτηση.Νομίζω?
|
|
|||
|
|||
όχι "από την εταιρία"
αλλά από την ΚΑΘΕ Ελληνική εταιρία δεν το ξέρατε; (και ναι γενικεύω άλλη μια φορά) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά ειδικά με την εδώ αντιπροσωπεία,ονόματά μην λέμε,το θέμα είναι γελοίο...κι όπως έχω ξαναπεί,ποτέ ξανά λεφτά σε ανθρώπους πού παίζουν τάπες... send from my white beast Galaxy-i9300. |
|
|