|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Νέα BMW R 1200 GS LC 2013 στην πραγματικότητα..
εχεις δικιο ! η μοτοσυκλετα του terminator
|
|
|||
|
|||
Μπορείς να την πεις κι έτσι.....
Εμένα πάντως μου άρεσε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενα abs θα ηταν αρκετό. Οσο για τους απόντες?καθε οδηγός και μηχανη εχει τα όρια του,οπως και η άσφαλτος,οπως κι αν ειναι...γι αυτο υπαρχει και η συνείδηση,για να εκτιμούμε καταστάσεις την συγκεκριμένη στιγμη,αν ήμαστε στα π@π@ρια μας με το ραδιόφωνο στα αυτιά παίζοντας τον easy rider η κουλοι,η δεν κρίνουμε σωστά τις εκάστοτε συνθήκες της οδηγησης μας,συνθηκες καιρου εκεινης της στιγμης και δρομου,τοτε ναι,παραδίδουμε πνεύμα.ολα απο λάθη μας γίνονται,ειτε φταίμε ειτε οχι,γιατι άλλες φορές ειναι άλλοι οι υπαίτιοι για τις τραγωδίες. Και άμα γλυστρισει η μηχανη δε σε σώζει κανενα antispin,καλο ειναι να υπαρχουν αλλα να μην χαλάνε μετα...εγω πλεον τα βλεπω υπερφορτωμενα πάντως τα νέα μηχανήματα. Η μηχανη θελει προσοχή και αδρεναλίνη,αίσθηση του κινδύνου καθε στιγμη. Πάω να ταισω τα γιδια μου τωρα Πάντως η μηχανη ειναι τούμπανο,στο χρώμα κολλαω. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Black Μονόδρομος! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το θέμα του κατα ποσο βοηθάνε είναι άλλη κουβέντα |
|
|||
|
|||
Απ αυτο που είπα εσυ καταλαβες οτι οσοι δεν τα εχουν στις μηχανές τους ειναι τσομπανοι ; Μαλλον δε με πιάνεις φιλε..........
Στάλθηκε από τα κουλαδια μου.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Η απορία μου, επι τη ευκαιρία της συζήτησης, είναι κατά πόσο η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των ηλεκτρονικών καλουδιών επηρεάζει την συμπεριφορά της μηχανής και κατ επέκταση την αντίστοιχη του αναβάτη.
Last edited by aeriko; 06-04-2013 at 09:27. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλοτάξιδο το εργαλείο αμφότερους Το γαλάζιο ενώ στην αρχή δεν μου έκατσε όσο το βλέπω νομίζω ότι ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Last edited by IOTH1X; 06-04-2013 at 10:54. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να σαι καλα Γιάννη |
Tags |
r 1200 gs lc, review |
|
|