|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καταζητείται R1200 GS - 2011
Απόσπασμα:
Τον παίρνω τηλέφωνο του λέω ότι ενδιαφερομαι και μου λέει ότι θα συναντήσει τον αγοραστή σε λίγο, οπότε να πάρω ξανά. Και εδώ αρχίζουν τα απίθανα: 1) έχει μεν 2, 3, 4 ραντεβού (o αριθμός άλλαζε ανά πρόταση) αλλά τη μηχανή θα την πάρει οποίος προλάβει. 2) αν θέλω δηλαδή δίνω προκαταβολή και την κλείνω παρακάμπτοντας όσους ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον. 3) προκαταβολή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα μισά. Δηλαδή 4500 ευρώ!!! Ηθελε ο άνθρωπος Κυριακή απόγευμα να του βάλω με web banking 4500 ευρώ για καπαρο!!! 4) με την εγγύηση εξουσιοδοτημενου service της bmw!!! Γιατί εκτός των άλλων, ο άνθρωπος που έβαλε αγγελίες για χάρη αλλού (οι μηχανές ανήκαν σε 3ο πρόσωπο), ο άνθρωπος που έγραψε greeklish και χρησιμοποιούσε τη λέξη κριπς, ήταν και επίσημος αντιπρόσωπος. Το επίθετο βέβαια αρνούνταν να το δώσει... Ο εξουσιοδοτημενος... 5) που δεν είχε φωτογραφίες και δεν έστειλε, γιατί μετά πουλήθηκε ... Τα μεσάνυχτα της Κυριακής... 6) γιατί του είπα που βρίσκεστε να έρθει τώρα φίλος απο Χανιά να το δει. Και η απάντηση; Που να έρχεται τώρα; Δεν θα καθίσουμε πολύ... 7) γιατί την επόμενη μέρα που εβαλα συναφελφο να παρει τηλέφωνο με άλλο νούμερο, η μηχανή ήταν και πάλι διαθέσιμη. Να συνεχίσω; |
|
|||
|
|||
Ποιος ειναι ο Τεο; Και που παει;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κρίμα και μου άνοιξε την όρεξη να φρεσκάρω το μοτόρι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εφτασε σε τετοιο επιπεδο το παληκαρι...την παιρνεις και με αυτοματο πιλοτο... ναι,ναι αυτον λεω....ειχες καμια εμπειρια με αυτον?.... |
|
|