|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω φίλε, εγώ μετά από 4 χρόνια στο φόρουμ χθες ή προχθές χρησιμοποίησα αυτές τις επιλογές από περιέργεια. Κι ούτε θα τις χρησιμοποιώ τακτικά. Εξαρχής πηγαίνω μέσω της αρχικής σελίδας στις ενότητες και τα θέματα που τη δεδομένη στιγμή με ενδιαφέρουν ή μου κινούν την περιέργεια. Εννοείται πως καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του. Τι εννοείς έπεσε "σύρμα"; Last edited by ortho; 12-10-2013 at 18:18. |
|
|||
|
|||
πραγματικο γεγονος σημερα .,.,βλεπω ενα τυπο με μπλουζακι του φορουμ
παω και τον ρωταω ποιος ειναι γιατι δεν ετυχε να τον ξερω .,. μου λεει ο george-k ηταν παρεα με την lena 1200 και αλλο ενα ζευγαρι φιλοι ολοι με τον laki gs σε ενα λεπτο μιλουσαμε σαν να γνωριζομαστε χρονια αυτο θελω απο το φορουμ και αυτο περνω.,. πιστευω και εγω οτι το θεμα τον πολιτικων συζητησεων εχει ξεφυγει και παει να γινει κομματικο (αριστεροι φασιστες και κτλ) εχουμε (μαλωση) για πιο ειναι το καλυτερο μΑχανακι .,.,.,εχουμε (μαλωση) για το καλυτερο κινητο.,.,.,.καποια στιγμη γελουσαμε και ολλα οκ αλλα με τα κομματικα δεν νομιζω οτι θα εχει το ιδιο αποτελεσμα.,.,.,.,. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επειδή λόγω ιδιότητας (τρομάρα μου ) αλλά κυρίως λόγω "βίτσιου" διαβάζω όλα τα θέματα, ο μόνος τρόπος είναι μέσω των Νέων δημοσιεύσεων ή των Σημερινών μηνυμάτων.
Αν το κάνεις κάποιες φορές, τυχαία, θα φρίξεις... Και δε μιλώ (από το πρώτο μου μήνυμα ακόμα) για τα πολιτικά θέματα, τα οποία πάντα έπαιζαν κι εντέλει χρειάζονται, για ενημέρωση (και όχι κόντρες), μέρος της ζωής μας είναι και αυτά, αλλά σε λογικά πλαίσια και με παρέμβαση όπου απαιτείται! Σύρμα = αναστάτωση (?) λόγω δημοσιοποίησης αρνητικών σχολίων για το φόρουμ σε άλλες ιστοσελίδες... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και; τα αρνητικά σχόλια από ποιούς είναι; Και σε ποιές ιστοσελίδες; |
|
|||
|
|||
εεεε, τώρα κι εσύ....
|
|
|||
|
|||
,
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να αφησεις και την τουρτα μιας και ειναι στο δρομο σου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό που έγραψε ο Ηλίας είναι πολύ σωστό, η πολιτική φανατίζει και χρωματίζει ειδικά σήμερα μία από τις μεγαλύτερες στεναχώριες που έχω πάρει εδώ μέσα είναι όταν μπινελικώθηκαν ο Κώστας με τον Γιώργο. 20 άτομα να γράφουν κρατώντας ένα επίπεδο, αν μπει ένας μπορεί να το κάνει αρένα και μετά είναι αργά. Και κάτι τελευταίο, τα περισσότερα παιδιά που δεν θέλουν τα πολιτικά θέματα είναι από τα πλέον "πολιτικοποιημένα". |
|
|