|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΝ 20/4. ΠΟΝΤΙΕ(ΜΚ1) ΘΑ ΠΑΜΕ Ε? ΜΑΙΚ ΤΙ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα μπω τελευταίος, για να κλείσω και την πόρτα! |
|
|||
|
|||
Καλώς τον, είσαι μέσα.
|
|
|||
|
|||
Επειδή στους δηλώσαντες συμμετοχή υπάρχει μία, λίγο πολύ διαμορφωμένη, θα τολμήσω να πω και κοινή, άποψη για τον σκοπό της εκδρομής αυτής, θα μου επιτρέψετε, να κάνω και μια παρενθεσούλα.
Η πρώτη φορά που πήγα στο Όρος, ήταν το 1994, όντας φοιτητής στη Θεσ/κη. Πήγαμε παρέα με έναν φίλο και συμφοιτητή, μέσα στη τρέλα και τη καλή χαρά. Διάθεση για αναζητήσεις οιουδήποτε πνευματικού βάθους, δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα. Κάναμε καθαρή πορεία, από μοναστήρι σε μοναστήρι. Τσιπουράκι - λουκουμάκι, και σφαίρα για την επόμενη. Που θέλω να καταλήξω. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων, που μπαίνει εκεί συνειδητά, διψασμένοι να βρουν απαντήσεις, στηρίγματα και ανακούφιση απ' την αλλοτρίωση της σύγχρονης ζωής. Υπάρχουν όμως και αυτοί, που θα μπουν είτε από απλή περιέργεια, είτε για να βαδίσουν στα ξεχωριστά μονοπάτια του Άθω, είτε για οποιδήποτε άλλον λόγο, άσχετο με όλους τους παραπάνω. Είναι όλοι καλοδεχούμενοι, γιατί; Απλά, κανείς, μα κανείς μας δε μπορεί να ξέρει σε ποιόν, και πως, θα μιλήσει αυτό που λέμε, η χάρις του Θεού. Και το να μπεις μέσα, είναι μια αρχή, ένα βήμα. Γιατί, Αυτός γνωρίζει ποιά είναι η πραγματική μας διάθεση, και τι θα μας ωφελήσει να πάρουμε από 'κει. Μπορεί εγώ να πάω με συναίσθηση, πνευματική αναζήτηση και πίστη (λέμε τώρα ...), και ο άλλος να πάει για να μαζέψει βότανα και να βγάλει φωτογραφίες, κι όμως, στο τέλος να 'χει κερδίσει από μένα πολλά περισσότερα. Last edited by Fuji; 19-12-2011 at 03:03. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σεβασμός Κυριοι! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ! οι μεν προς τους δε και τουμπαλιν! Τα λεμε... Last edited by XCHALLENGE; 19-12-2011 at 03:17. |
|
|||
|
|||
Και εγώ λέω Χρόνια ότι θέλω να πάω,θα προσπαθήσω και εγώ θα το ξέρω λίγο αργότερα γιατί δεν ξέρω λόγω δουλειά ακόμα,αν τα καταφέρω θα είμαι από 20?Ερώτηση άσχετους τώρα,πάμε παρέα με τις μηχανές μας,που τις αφήνουμε;Από θέμα ασφάλειας τι γίνεται;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη... Απ' ότι ξέρω επιλέχθηκε αυτό γιατί είναι δοκιμασμένο!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα λεμε... Last edited by XCHALLENGE; 19-12-2011 at 12:04. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τhanks
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Oπως λέει και ο Κωστάκης, η συνταγή είναι δοκιμασμένη,
με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στο ξενοδοχείο Φιλοξένια, έχει σκεπαστό χώρο, και τις φυλάνε, ως "οφθαλμού κόρη", οι ιδιοκτήτες... (όπως και τις στολές μας, που αφήσαμε εκεί) Πέρισυ είμασταν ύστατα ευχαριστημένοι... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |