|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... οταν καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτ
"Σιδεροφάγε" θα κατεβείτε φέτος ή να κανονίσω να στείλω λιόσπορους;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... οταν καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτ
Απόσπασμα:
όταν το έλεγα εγώ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.....πρωτα ο Θεος!..μεσα Ιουλιου φιλε! |
|
|||
|
|||
και εμεις τι θα κανουμε μεχρι τοτε εεεεεεε????
τεμπελαρε !!!! |
|
|||
|
|||
... αυτο ητανε παιδες!...η μηχανη κελάηδησε και παλι!
... ...το πρωι ξεκινησαμε με το κοψιμο της εξατμισης λιγο πριν το καταλυτη!...ειχε οντως κολλημενα μικρα κομματακια απ το πιστονι κολλημένα σε υπολείμματα λαδιου ... καλο καθαρισμα και με την πίεση και προσεχτικό ξανα κολλημα!
... ετοιμο και αυτο!... σκύβω και σε κανα 10λεπτο τη περνάω πανω ... ... ενα τελευταιο τσεκαρισμα στις βασεις και γεμισμα με λαδι .... ... και η στιγμη που περιμενα εδω και 3 εβδομαδες, απ το πρωτο δευτερολεπτο μετα το γκράοοοου, ...ειχε φτασει! ...κανενα προβλημα! ... με το πρωτο άγγιγμα στη μιζα ... το μοτορι κελαηδάει Λεμεεε! ... εντάξει μας φλόμωσε σχεδον για κανα 15λεπτο να καίει τα λαδια που ειχαν μείνει μεσα στην εξατμιση και ειχαν μεταφερθεί και στο τελικο μετα το κολλημα ... αλλα μετα απο λιγο που καηκαν τα λαδια και οι υγρασιες απ τα πλυσιματα ...διαβασαν και οι Λαμδα σενσορες σωστες μετρησεις ....εστρωσε! .... και δουλευε σαν Ελβετικο ρολοι! ...αυτα παιδες !... το κανα μια ψιλοβολτιτσα και ενιωσα ξανα ανθρωπος!...σημερα το απογευμα πηγα να το ξαναδηλωσω και να το βγαλω πινακίδες γιατι το ειχα ξεδηλωσει μεσα στην απογοητευση μου!...αυριο θα κανω μια χαλαρη βολτα καμια 30αρια χιλιομετρα να ζεσταθει λιγο ο κινητηρας...και να τραβηξει στο λαδι τα παντα απο βρωμιες και υπολοιπα ...με το που επιστρεψω αλλαξω ξανα τα λαδια και βαζω καλο λαδακι αυτη τη φορα με φρεσκο φιλτρακι ...περναω και μια βολτα απ τη μαμα BMW να τους τα χωσω λιγο ...και να διαβασουν και να σβυσουν οτι λαθη μπορει να εγραψε ο εγκεφαλος αυτες τις ημερες... ...και ειμαι ετοιμος παλι για Κυριακατικες βολτες!!!!!!!! ... παιδες ευχαριστω ολους οσους μου σταθηκαν σε αυτη τη δυσκολη φαση της μοτο/ζωης μου!...να μαστε καλα ... καλες βολτες σε ολους μας ...και ποτε ξανα! ....ουτε στον εχθρο! Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 15-06-2013 at 19:26. |
|
|||
|
|||
:sm4:
BRAVOOOOO Χαίρομαι που πήγαν ολα καλά για εσένα Ωραίο "μάθημα" |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
είπα και εγώ τέλος Ιουλίου !!!! σιγα μην αντεχες ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΦΙΛΕ !!!! |
|
|||
|
|||
:sm4::sm5:
|
|
|||
|
|||
Γιάννη "boxterminator" είσαι τρομερός!!!
"Ανακατασκευή R1200GS σε 3 μέρες"! Να μεταφερθεί στα κλασσικά παρακαλώ! ΕΥΓΕ!!! :sm5: |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πανευρωπαικη εγγυηση-Μυθος η πραγματικοτητα; | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 31-10-2009 13:58 |
Οταν οι δημοσιογραφοι γινονται ''ρομπα'' | georgekostas | Διάφορα | 8 | 16-10-2009 21:53 |
Ταξίδι Βαυαρία-Αλπεις | ekatontarxos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 64 | 17-09-2009 11:03 |
Οχι sms οταν οδηγουμε... | georgekostas | Διάφορα | 17 | 19-08-2009 14:55 |
Η μερα της κρισης | wolferin | Ανέκδοτα | 8 | 23-03-2009 02:35 |