|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικά Heidenau
Απόσπασμα:
Πάνο στο Αργος το μονταρισμα και ζυγοσταθμιση 20 ευρω... τόσο χρεώνει κ ο Νίκος ο Περιστερας νομίζω |
|
|||
|
|||
Τελικά μετά από καιρό που τα "φοράς" τα heideanau τι άποψη έχεις διαμορφώσει ? Ευχαριστημένος?
|
|
|||
|
|||
2.000km εχω κ τα εκανα το περασμενο Σαββατοκυριακο που πηγα Σιθωνια..
Πολύ καλές εντυπώσεις, καλο κρατημα, γενικα ισοροποιμενη συμπεριφορα. Στο χωμα υπερτερει σαφως από όλα όσα φορεσα μεχρι τωρα δηλ anakee, 501-502, exp, Απο θορυβο για το πισω τελειως αθόρυβο, το εμπρος βγαζει ενα θορυβο στα 80-120κμ αλλα μη ενοχλητικο, καμμια σχεση με τα TKC80 η τα KAROO που βγαζουν πολυ θορυβο.. Πολύ στιβαρα κ με ενισχυμενα πλαινα τοιχωματα. Όμως Δεν κάνει για μηχανες που δεν πάνε χώμα... αν δεν μπαινεις χωμα τακτικα γιατι να στερηθεις τις αρετες των EXP Είναι επιλογή ξεκαθαρη για μηχανές που θα κάνουν το λιγότερο 30% των χιλιομετρων τους σε χώμα... Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω βρει τα όρια τους στο στριψιμο...ειμαι λιγο επιφυλακτικος ακομα. Αλλα με εξεπληξαν στο γυρω της Σιθωνιας που τα πιεσα, δεν εδειξαν δειγματα ανασφαλειας το αντιθετο θα δειξει όμως.. |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, ένας λόγος που σκέφτομαι τα heidenau είναι ότι εδώ στο νησί δεν έχουμε καλούς δρόμους και έχουμε και πολλές λακούβες..από χώμα δεν κάνω απλώς μπορεί να περάσω από κάποια σημεία !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κάθε 5 μέτρα και λακούβα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι ο δυνατός σκελετός του το κάνει ιδανικό για παλιόδρομους... |
|
|||
|
|||
Απο πιεσεις σε αυτα τα ελαστικα,τι προτεινει ο κατασκευαστης;...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πάντως λέγεται ότι είναι 60-40 και όχι 50-50 .......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελαστικά Heidenau. Απόψεις;; | yannis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 28 | 20-10-2011 06:50 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
Heidenau K60 | Ionlab | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 05-10-2009 16:57 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |